icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
28 januari 2018 10:05
7

Viktkoll 3:e veckan - uppföljaren

Ibland händer det att jag blir rädd för mig själv! Ärligt och skrämmande rädd! Häromdagen presenterade jag min viktminskning för er alla. Och jag var verklingen överlycklig över minus 0,4 kg. Vem skulle inte vara det!?

Men, nu har jag ju fått den här fina vanan, lärd av mina kompisar här, att väga mig varje dag. Så idag när jag ställde mig på vågen så noterade jag vikten, knallade till mitt papper och fyllde i. Då började jag tänka... tydligen något jag inte gjort på ett tag! Jag tittade på siffrorna och jämförde. Sen sa jag högt "Men är du helt tokig eller!!!?"

För att verkligen vara säker tog jag fram en miniräknare. Svaret i svarta siffror visade helt klart:

-1,4 kg

Jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag har vilselett både mig och er. Nu när jag har korrigerat allt får det bli en liten segerrumba i vardagsrummet wink Wow 1,4kg laugh

Gillar

Kommentarer

 • 28 jan 2018 10:11

  Hurra hurra - härligt yes

 • 28 jan 2018 10:21
  Tita

  😁👏👏💐💐

 • 28 jan 2018 11:22

  favorit i repris laugh

  25447765-a3e2-4178-9afa-b7fb28ce36e3.jpg

 • 28 jan 2018 11:47
  ulla165

  Stort GRATTIS! Så roligt! Hade velat se rumban!

 • 28 jan 2018 12:20

  ulla165 Jag vet inte om du verklingen velat det wink Ingen vacker syn men härligt sätt att uttrycka glädje, dans är alltid underbart! (mina knän klagar men då har ju de något att göra under tiden wink)

 • 28 jan 2018 12:28

  Gläds med dig yes

 • 28 jan 2018 12:33

  Stort grattis!!! yes

Logga in för att skriva en kommentar.