icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
26 januari 2018 15:39
6

Viktkoll 3:e veckan Kickstart LCHF

Sakta och försiktigt smög jag runt vågen imorse, visste ju inte om den vaknat på fel sida. Kanske den var grinig och skulle hugga efter mina stackars tår crying. Stack fram en stortå för att aktivera plattan... ingen attack, vågen verkar vara på humör och glad. En fot i taget och vänta på "piiip" den har kommit fram till ett resultat....

Och vinnaren är..... (irriterande pausmusik i allt för lång tid) ....

-0,4kg!

 

Publikens jubel, visslingar och applåder YES YES det blev minus även idag!! Trots utsvävningarna förra helgen och att jag missat att registrera vid några tillfällen så hade jag vågen med mig även denna gång!!

Lyckan är fullständig och jag skuttar (nä inte egentligen för då skulle mina knän bara ta bussen härifrån och emigrera, men i mitt hjärta och sinne så..) glatt nedför trappan för attt inta min första underbara kopp rykande hett kaffe. Små ljusblå fåglar flyger kvittrande runt mitt huvud och landar på min ena hand, ett rådjur lägger huvudet i mitt knä och tittar beundrande på mig med sina mörkbruna vackra ögon, när jag sjunker ner i fåtöljen och en hel hög med kaniner trummar glatt en trumvirvel med sina tassar nedanför mina fötter.

Med en sån start på dagen kan den inte bli annat än lyckad laugh

 

P.S. Tja, saken är ju den att livet blir lite roligare om man är lite galen... även om jag nog passerat lite med råge laughlaughlaugh D.S:

Gillar

Kommentarer

 • 26 jan 2018 16:22

  Åh vad glad jag är för din skull och tack för ett roligt uppiggande inlägg.laughlaugh

  Jag har också "gått bananas " idag och skriver om en ond bak pga av för små trosor -

  hoppas inte moralpolisen slänger ut mig :)

  Trevlig helg 

  heart

   

 • 26 jan 2018 18:06
  klaraelv

  Härligt med ytterligare nedgång, om man är helt normal så är livet väldigt tråkigt.

  laugh

 • 26 jan 2018 19:23

  Vad härligt att läsa ditt inlägg. Du har verkligen ordets gåva 😄

 • 26 jan 2018 19:31
  Bella50

  Wow..vad glad man blir av att få delta i din ” galna” glädje, grattis ✌️

 • 26 jan 2018 20:10
  paloma

  Grattis igen!

  Lite galen kan man bli när vågen är snäll☺

 • 27 jan 2018 09:13

  Tack allihop! Jag är nog generellt en smula "bananas" som 8veckor skrev. Ser gärna livet i metaforer eller genom sagan och filmen värld. Allt som gör livet lite smågalet och kul. Mina elever växlar mellan att skratta och skaka på huvudet 😉 

  Kul iallafall att ni blev glada, det var liksom syftet 😁

Logga in för att skriva en kommentar.