icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
12 maj 2018 11:53
8

Vikten rasar ūüėÄ

Otroligt men sant! ūüėģ

Igår var det avstämningsdag, den som kommer varje vecka. Och min kompis Vågen visade mig -1,5 sen förra veckan…!

Vis av tidigare matteproblem i en sömndrucken hjärna så kollade jag med miniräknaren och mitt viktprotokoll. Jodå, det stämde. Men... alltså… va…? Wow!!

Segerdansen är ett faktum och med denna otroliga viktminskning så blir det en svävande polka, en meter ovanför marken. Polkan övergår i en ringdans med mina vänner, de blå fåglarna, kaninerna med stora stampande fötter och såklart Bambi. Vi svävar runt, runt medan färggranna blommor faller ned över oss. Sen tar jag raskt på mig kläder och svävar ner för trappan (jag lovar, mina fötter nuddade inte ens vid marken) till bottenvåningen och min älskling. När jag berättat för honom så svimmade han naturligtvis av pur glädje och av att han blev så imponerad. Men ingen fara, han slog sig inte eftersom jag (som förutom nu är svävande också blivit stark som värsta Superman) fångade upp honom i mina armar.

Tja.. jag blev...typ...glad‚Ķ liksom ūüėā

 

Gårdagen ägnade vi åt att rekognosera lite inför campingsäsongen samt att köpa mig ett par skor. Snart kan vi åka ut med vår kära Ossy igen, längtar mig tokig!! Vi köpte en transporter förra sommaren som vi byggde om till en campingbil. Dessvärre har den ingen värme… än så det måste vara lite varmare innan vi ger oss av. Men veckan innan midsommar är planerat att vi tar första turen… om inte tidigare, vi får väl se. Här nedan ser ni vår underbara Ossy (bilder)

 

md4bcJQG96UuaFVDqqYYU2O6hSGy3zqfukdVW_rkugEDANOe1QTu5Kqjk2y0iVRhnZIKYR3nf46KykNoP6UQ4xMRCmIA2YepmTNVIObfgGQAlLYUpBWoTzNjnp_C1CL-O9Osh13J

 

Inredningen har vi byggt själva.

M0mrctKPPRjCe6O90LNSPajt8q5Bfuxo-lB9oXUZJcnJ1Y-A0EeZQi6TsiS4VVmGOzn2WRkefYdlyq-wi5hO-V4ahckZpTAJamm--jbkvAvVcEeIT1N5HYtPPMsGpO503JMO_mrZ

 

Ha en sk√∂n l√∂rdag mina v√§nner ūüíď

Gillar

Kommentarer

 • 12 maj 2018 18:15

  Tack Janinae! heart

 • 12 maj 2018 19:58
  paloma

  Vilket resultat n√§r du h√•llit p√• ett tag, det √§r klart att du sv√§var‚ėļ

  Fin campingbil, vi f√•r hoppas att det snart blir riktigt varmt s√• att ni kan √•ka iv√§gūüėé

 • 12 maj 2018 20:20
  chicha

  Grattis!!

 • 12 maj 2018 20:45

  Tack LissaLo och Chicha laugh

  Paloma¬†ja det √§r otroligt! √Ąr verkligen glad¬†laugh¬†Ja, jag l√§ngtar efter sommar, v√§rme och ledigt¬†smiley

 • 13 maj 2018 07:35
  Bella50

  Finfina grejor...bra k√§mpat. Grattis ūüĎŹūüĎŹ‚úĆÔłŹ

 • 13 maj 2018 11:29

  Tack Bella50 heart

 • 13 maj 2018 12:34

  Härligt!! smiley

 • 13 maj 2018 17:16

  Tack Johan smiley

Logga in för att skriva en kommentar.