icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
12 februari 2018 20:26
5

Vikt och jobb = tummen upp

Dagen började toppen!

Äntligen äntligen! Har längtat efter att komma under ett visst 10-tal men de där hektona har varit kinkiga och luriga, hållts sig runt 130,1, 130,2 osv. men nu, i morse "tjohoo, jippie," äntligen 129, 8. (Dansar runt i ringdans runt fåtöljen och mössen klappar takten wink) Jag är medveten om att det nog kommer att svaja tillbaka över strecket igen under veckan men det gör inget för nu har jag lagt spåret (jag vet, en liten skidmetafor men det passar ju i dessa OS-tider). Härlig start på dagen!

När det gäller jobbet sen... jobbigt där och det kändes tufft att komma dit. Inte bra, så... Jag bokade möte med min chef och vi hade ett jättebra samtal laugh Imorgon ska jag prata med mitt arbetslag så får vi se vad de säger. Det ordnar sig det här... Håll tummarna för mig imorgon mina vänner.

Kramar heart

Gillar

Kommentarer

 • 12 feb 2018 20:32
  klaraelv

  Grattis till den ny siffran, nu är det bara att hålla hårdare ett par dagar så att du slipper kliva tillbaka till den högre siffran. Just nu håller jag hårt i kcal och ännu hårdare i kolhydraterna för att slippa byta tillbaka färgen i min viktmatris. Extra vaksamhet tills man inte behöver vara orolig att gå upp över 10 gränsen.

  Lycka till på jobbet i morgon.

 • 12 feb 2018 20:47

  åh grattis , visst är det skönt

  Jag började denna vecka med en ny siffra också , en 8 wink

  Bra av dig att ta tag i situationen på jobbet , håller båda tummarna för dig imorgon !

 • 12 feb 2018 20:49
  Molnbär

  Bra jobbat! 

 • 12 feb 2018 20:54
  paloma

  Jättebra jobbat👍

  Jag håller en tumme imorgon☺👍

 • 12 feb 2018 23:19
  ulla165

  Så sant som LissaLo säger! Det är viktigt att man trivs på jobbet!
  Sedan vill jag gratulera till den nya siffran på vågen! 👏Grattis❣❣👏
  Och visst håller jag båda yesyes imorgon!

Logga in för att skriva en kommentar.