icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
19 mars 2018 18:45
10

Trött, tröttare, tröttast

Idag känner jag mig som en zombie. Det har helt enkelt varit lite för mycket idag... inte ens 30 minuters intensivt pass på motionscykeln hjälpte. Det enda som jag vet funkar nu, är fåtöljen, bra ljudbok och en skön kväll med raringen. Tur jag har som har just detta att se fram emot.

Så idag blir det inga sagor eller annat, idag önskar jag er bara en skön kväll och att ni tar hand om varandra heart

530796_402261106468336_1314576121_n_205368712.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 19 mar 2018 18:49
  dollster

  Ta hand om dig!

 • 19 mar 2018 18:49
  gasten

  Viktigt att få vila upp sig emellanåt !

  Ha en skön kväll!

 • 19 mar 2018 19:36

  Dollster, Gasten tack, det ska jag, och ni med hoppas jag.

  LissaLo O ja även jag kan bli trött och om jag inte kan erkänna det för er, och för mig... ja då vore det verkligen illa. Härligt att det gick uppåt för dig  det unnar jag dig verkligen heart

 • 19 mar 2018 20:37
  chicha

  5751d3c1-01f9-4034-ac81-1e72dce0331a.jpeg

 • 19 mar 2018 22:31
  paloma

  Ta hand om dig❤

  c31bb7a8-9977-48c3-ad74-d2d89af024c1.jpg

 • 20 mar 2018 07:36
  Lovis

  Önskar dig en trevlig tisdag smiley

  Bildresultat för ta det lugnt

 • 20 mar 2018 08:48
  aregnisw

  Det stämmer så bra man måste invänta sin själ jag gillar ditt budskap smiley

 • 20 mar 2018 20:05

  Chicka Tack för fina och sanna ord heart

  Paloma Tack heart Och så sant, de attackerar verkligen hela bunten ibland. Men gårdagens träning och vila gjorde susen.

  Lovis Tack, jag gjorde allihop laugh

  aregnisw Jag gillar den där historien med Indianerna som blev inbjudna till New York för att tala i sin sak och berätta om hur Indianer levde. De skulle flygas till New York och de klev på planet och flög. När planet landat och de kommit ut ur ankomsthallen och utomhus satte de sig på en bänk. De jäktade New yorkborna som bjudit dit dem undrade vad de höll på med och pratade om tider att passa och rusningstrafik. Men indianerna satt kvar. När någon tillslut undrade vad de höll på med svarade de. "Vi har rest fortare än vår själ hinner med, nu inväntar vi den". 

  Älskar den historien för precis så känner jag mig ibland, att världen snurrar för fort ibland och då måste man stanna upp och invänta sig själv lite.

 • 20 mar 2018 20:21

  Helt rätt Lissalo, jag har nog varit sådan förut, ville vara stark och fixa, bita ihop tänderna och knyta näven i fickan... men... nä jag har lagt av med det. En närkontakt med "The Wall" har fått mig att bli mer ärlig och inse att vi alla bara är människor. Samtidigt har det också lärt mig att försöka se något positivt i allt, vilket varit mig en enorm hjälp vid många tillfällen. Ibland kan jag nog låta mer glad och positiv på grund av det. Istället för att gnälla och klaga, vilket bara gör att jag mår sämre, så försöker jag hitta något kul/positivt/annan sida av saken. 

 • 20 mar 2018 20:59
  chicha

  Gillar verkligen historien om att invänta sin själ - det måste vi göra lite till mans ibland. 

Logga in för att skriva en kommentar.