icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
1 maj 2018 17:32
5

Tog motionscykeln på en tur ;-)

Ja, alltså jag åkte ju inte iväg med den någonstans... bara i min fantasi wink Men efter energikrasch och förkylning samt lite pollenkänning i luftrören så vågade jag mig upp på motionscykeln. Blev 20 minuter vilket jag är superstolt över mig själv för. 

När jag klev av cykeln så var det spagettiben, vilket är ett bra mått på att det var träning som räknades, inte bara slötramp. Jag var bra svett också så jag är supernöjd med mig själv. 

Ärligt talat hade jag kunnat plåga kroppen ett tag till. Men jag har liksom slutat med det, att plåga kroppen alltså. Den har fått utstå tillräcklig plåga genom livet, nu ska vi samarbeta istället. Så, en 20 minuters, pulshöjande cykeltur med spagettiben som resultat... det är precis vår melodi.

Imorgon får jag äntligen träffa mina gulltroll igen. Vi får se hur de har skött sig när fröken varit borta... "när katten är borta... " o.s.v. wink

Kram på er mina vänner heart

Gillar

Kommentarer

 • 1 maj 2018 17:51
  klaraelv

  Det räcker för att få igång endorfinerna, det är en bra början. Ta det försiktigt när du åker till jobbet i morgon, så att det inte blir för mycket för dig.

  Ha en bra kväll.

 • 1 maj 2018 19:22

  Vad skönt för cykeln att få komma ut på en tur wink

  Här har pollenallergin slagit till ordentligt och det är omöjligt att klara dagen utan en längre siesta på em , kanske lika bra det så man hamnar i rätt rythm till Spanien laugh

   

   

 • 1 maj 2018 20:36

  klaraelv: Tack heart Jag ska ta det försiktigt och lugnt, det är ju bra att det bara är 3 dagar den här veckan. Och endorfiner kom verkligen igång. Ska försöka mig på nytt energipåslag i form av cykling imorgon också, om jag orkar.

  8veckor: Ja jag tyckte att den behövde luftas lite wink Jag har aldrig klarat det där med siesta... blir så himla trött så jag bara somnar om tills det är läggdags på riktigt. Men vila kan jag göra ändå. Härligt med Spanien snart laughheart

 • 1 maj 2018 21:26
  Bella50

  Hoppas och håller en 👍 nu. Snart är det en ny helg med vila och återhämtning 😄✌️

 • 1 maj 2018 21:48
  chicha

  Hoppas att det räckte med den där vilan. Ta det nu lugnt imorgon! 

Logga in för att skriva en kommentar.