icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
21 juli 2019 13:11
4

Tankar

Tanke, tid... det måste göras...nu! Kanske är det redan försent... eller är det aldrig försent?
Nu är nu, dags att implementera tanken på resten av mitt liv. heart

 

da405c54-0ea9-40cc-b47e-47aaf024d0cc.PNG

Gillar

Kommentarer

 • 21 juli 2019 13:42

  Så otroligt upplyftande citat. Tanken att vi äger våra liv och kan fokusera på det vi behöver i vår vardag för att omskapa dem. Om det är det vi behöver. Det gör jag.

 • 21 juli 2019 14:54

  Eller hur RaskP!! Jag har märkt med tiden... (vis gammal gumma ju wink) att tanken är ALLT! Vad jag än tar mig för så är det HUR jag tänker om det hela som påverkar hur det blir och upplevs. 

  Så nu gäller det bara att formulera rätt tankar, för framtiden smiley

 • 21 juli 2019 15:00
  LUAL

  Mycket bra citat.👏

 • 21 juli 2019 16:29
  paloma

  Bra citat, när man börjar bli äldre så händer det saker i kroppen naturligt. Därför försöker jag göra så bra val som möjligt utan att för den skull ge avkall på livskvaliteten.

  Det är aldrig försent

Logga in för att skriva en kommentar.