icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
28 februari 2018 18:39
3

Snöbusväder

Busvädret gjorde att jag stannade hemma idag. Vågade mig inte ut med tanke på hur halt det var igårkväll när jag åkte hem. Under morgontimmarna läste jag sen att det låg flera bilar i diket, utmed min vägsträcka samt att det var stopp då det var en lastbil som fått stopp. Så jag hade nog inte kommit till jobbet i tid iallafall utan blivit sittande i bilen och med 10 minusgrader hade inte det varit så kul. Så jag kände att det var ett klokt beslut att stanna.

2 dm snö har vi fått under dagen! Hualigen! Raringen gör inte annat än skottar.

Imorgon tänker jag iallafall försöka ge mig ut till jobbet. Vi får se hur det går laugh

0d356616-e0e6-4021-a3cc-c555f21c3d05.jpg

Så här har det sett ut mest hela dagen, ymnigt snöfall.

 

1d65466c-ba5f-45f5-aca7-25f554f6f210.jpg

Raringen sopade och skottade fram min bil kl 6.30 kl 13 såg den ut så här. Bara att borsta och skotta igen.

28fa59aa-d9dc-4ac5-959c-bf8f63529116.jpg

Ett tjockt lager snö på vår balkong, inte sugen på att sitta där... än...

Ha en trevlig Unsdag mina vänner heart

Gillar

Kommentarer

 • 28 feb 2018 21:04
  paloma

  Oj vad mycket snö, här yr det mest lite som puder.

  Tack detsamma❤

 • 28 feb 2018 21:46

  Oj, kära nån, vad hemskt mycket snö, i Göteborg är det väldigt lite snö, bara kallt. En helt annan sorts kyla, men det blir varmare när solen skiner, då vill man gå ut på promenad.

  Hur länge har du varit med här?

  En dag kommer jag också att väga 90 kg. Men jag vill ner till 76, 78 kg. Jag är 170 cm.

  Jag tycker du skriver så bra, vad fint om insidan, haha, jag tror vi är väldigt vackra, då blir vi även vackra på utsidan också. 

  Mitt mål är att ha en snygg, lite sexig klänning som sitter bra på min nya smala kropp, när min man visslar på mig, å säger: "wow" så snygg du är".. 

  Att känna det samma och se det själv, jag duger  både från insidan och utsidan.  Vara stolt över mitt resultat.. 

  Vi behöver nog känna oss stolta i oss själva, vad vi har lyckats med.

  Tack för din fina  berättelse. 

  Lycka till!

 • 28 feb 2018 22:26

  Jag skulle önska lite puder bara paloma, det känns som om våren är låååååångt borta, även om min sambo menar att den börjar imorgon, eftersom det är 1 mars då wink

   

  Tack Fridis75! Jag har varit med här sen den 3 januari. Då började mitt nya liv wink 

  Smart med en sexig klänning! Jag har en och annan också som jag gömt i garderoben, två stycken faktiskt. Men målet är att komma i dem! Så det så!! Vi ska absolut vara stolta  över oss själva, hela tiden!

  Lycka till du också heart

Logga in för att skriva en kommentar.