icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
6 februari 2018 08:59
7

Sjuk :-(

Förkylningen har krupit över till mig sad

Usch, det här är något jag verklingen är urusel på, att vara sjuk. Influensan har drabbat många av eleverna och också kollegor men jag hoppades att jag skulle slippa... konstig tanke egentligen eftersom jag jobbar med barn! Men men, nu är den här. Värk i kroppen och trött som bara den. Ont i halsen och huvudet känns som en boll. Jag har inte kollat febern men eftersom jag fyser så...

Det här är ju en prövning nu också, för mig i mitt nya liv och min nya ambtion om ett välmående liv. Kommer jag att klara att lika hemma och vara sjuk, utan att trilla dig? Tja, Kolhydratdjävulen har satt sig tillrätta på min axel och börjat viska om rostat bröd, men jag borstade bort honom. Han kom igen och viskade om att det där med fasta är ju säkert farligt när man är sjuk, du borde nog äta något rejält... gärna med kolhydrater i. "Häck väck!" Här ska inte ätas några dumheter!

Vi får väl se vem som vinner. Jag, har tänkt mig att det ska bli jag som vinner, det är min bestämda uppfattning att det är så det blir. Kom igen du bara din lilla skruttdävul! Här har du inget att hämta med dina sockersöta ord!!

Så det så!

Gillar

Kommentarer

 • 6 feb 2018 09:10
  klaraelv

  Den där kolhydratdjävulen är minst lika hemsk som nikotiondjävulen, tack och lov har jag inte mött kol.dj. lika ofta, men jag har sett honom, det värsta är att han alltid skriker om bröd, jag skulle ha förstått om det var om chips, lakrits och choklad, men det är alltid franska eller hårdbröd han tycker att jag förtjänar att få några skivor av.

  Lycka till med din fasta fast du är sjuk.

 • 6 feb 2018 09:31
  aregnisw

  Krya på dig också yes

 • 6 feb 2018 11:47

  Krya på dig!! 

 • 6 feb 2018 11:49
  ulla165

  Krya på dig❣

 • 6 feb 2018 12:59

  Tack för allt pepp laugh Jag klarade fastan idag, känner mig stolt som en tupp angel Och bra mat blev det också till lunch, hade ju lunchlådan som skulle ha åkt med till jobbet wink 

  Nu får det bli en kopp te, dricka varmt som du sa LissaLo, tar lite kokosfett i också så kommer jag känna mig mycket bättre.

 • 6 feb 2018 13:12
  paloma

  Krya på dig❣

 • 6 feb 2018 13:24
  Alzarin

  Krya på dej! 

Logga in för att skriva en kommentar.