icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
9 februari 2018 17:52
12

Resultat - första veckan efter Kickstarten

En vecka sedan jag avslutade Kickstarten...

..och nu är det dags för koll hur det gått.
En del av er kanske minns då när jag smög mig på vågen, hoppandes på att det skulle vara minus. Den här gången var jag lite förberedd... eftersom jag väger mig varje dag nu så får man lite mer kontroll på resultatet. Så idag såg scenen lite annorlunda ut.

Jag släntrade fram till vågen, sa "Tjena kompis, läget?" Kände mig lätt nonchalant.... sen började jag tänka... han svarade inte på mitt nonchalanta tilltal... kanske han blivit sur!! Ve och fasa! surprisecrying Så det blev en tå i taget upp på vågen iallafall.... var han min kompis... eller inte...? frownsurprise

Jodå, den lurifaxen ville bara skoja lite laugh

-0,7 kg

Suveränt resultat tycker jag med tanke på att jag inte kunnat träna någonting den här veckan på grund av sjukdom. Har bara legat på sofflocket och latat mig, som man ska när man är sjuk. 

Men jag är stolt över mig själv, för jag har hållit mig under Kalorigränsen och kolhydratgränsen, även klarat min 16:8 och DET är verkligen otroligt. Jag som är tröstätaren och småätaren av rang. Alltså, jag menar om det fanns världsmästerskap i att tröst- och småäta så skulle jag ha tagit guldmedaljen med råge. Men, sedan kickstarten småäter jag inte, och tydligen inte tröstäter heller. Klappar mig själv på axeln och sträcker på mig. Stolt och glad! laugh

Trevlig fredag mina goa vänner heart

Gillar

Kommentarer

 • 9 feb 2018 18:12

  Klapp och kram från mig heart

  F-N vad bra DU är 

  - men världsmästerskapsmedaljen ....du får eventuellt silver , jag tar alla gånger guld cheeky

  eller tog ska jag ju skriva , nu håller vi ju inte på med sådan dumheter eller hur ?

 • 9 feb 2018 18:20

  Bra jobbat 👏

 • 9 feb 2018 18:22
  klaraelv

  Bra jobbat Kicki, härligt att det går så bra.

 • 9 feb 2018 18:52
  gittan52

  Kanske är ditt resultat ett ”bevis” på min teori att motionen inte har så stor betydelse för vikten som vi kanske tror.

  Jag är övertygad om att du hittar svaret till ditt viktresultat när du tittar i din MD

  Eftersom jag inte gillar uttrycket att vi är duktiga när vi når våra mål så säger jag bara BRA JOBBAT  yes

 • 9 feb 2018 19:19
  LissaLo

  Det stärker också min tro i att viktnedgång inte är såå beroende av träning - åtminstone inte om man äter lchf!

  Men , kroppens välmående och allmänna hälsa behöver motion!

  Jag motionerar inte skärskilt mycket - yr yill ibland  bara wink

     Jätte-bra mat hållning du har nu!!!! Fint! Grattis!!!!

  Senast uppdaterad 9 feb 2018 19:37

 • 9 feb 2018 19:35

  Bra gjort att hålla stånd mot tröstätandet. Gjorde du något annat iställat? Tuggade tuggummi till exempel?

 • 9 feb 2018 19:56

  LissaLo Som du säger, vikten kanske går ner ändå men för välmåendet så är det nog bra med motion.

  Seglar67 Nej faktiskt inte... konstigt nog. Det verkar som om det funkar bra ändå... konstigt är det men skönt :-) Än så länge är järnviljan på topp laugh

 • 9 feb 2018 20:36
  Bella50

  Härligt . Grattis ✌️

 • 9 feb 2018 20:36
  paloma

  Jag har också den erfarenheten av att ingen motion behövs för minus, jag tror maten är viktigare. Sedan att motion hjälper till stämmer nog säkert, om inte annat för energin och humöret ☺

  Fina siffror på vågen👍

  Trevlig fredag på dig med❤

 • 10 feb 2018 10:26
  Alzarin

  Wow! Och du som varit sjuk och träffat kolhydratdjävulen! Stort grattis💕

 • 10 feb 2018 15:28

  Tack allihop, ni är guldklimpar hela bunten heart

  Idag satte jag mig på motionscykeln för första gången sedan förra helgen... gick oväntat bra faktsikt... känner mig nöjd med mina 30 minuter. Lagom är bäst wink

 • 10 feb 2018 18:57
  aregnisw

  Grattis lite i efterskott det stämmer nog detta med att motion inte har så stor betydelse den får man på köpet för den behövs för välmåendet. Bra jobbat av dig smiley

Logga in för att skriva en kommentar.