icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
4 mars 2018 12:22
7

Promenad i solen..

...med mannen.

Varje dag går raringen en promenad, oftast före frukost. Idag när vi vaknade var det -14,5 grader. Så han sköt på promenaden ett tag. Vi satt i varsin fåtölj och småpratade medan jag läste lite bloggar och han räknade virkessågning (fråga inte! Han är galen i att såga virke, ser filmer på Youtube och läser forum.  Men jag älskar honom ändå 😉) solen formligen vräkte sig in genom fönstret och världen utanför fönstret glittrade som ädelstenar.

Tillslut kunde vi inte låta bli, när det var uppe på -5 vågade även mina luftrör sig ut. Det är trevligt att gå tillsammans, man pratar så bra då.

Efter influensa mm och inte ha tränat på...fyra veckor!!!! Så gick det tungt minst sagt. Som att röra sig i kall sirap med bara ett sugrör att andas genom. Phu! 😥

Men solen sken och värmde våra ansikten och målade en så vacker tavla där vi gick. Alldeles tyst, inte ett litet ljud hördes och allt glittrade. Underbart!

Men 34 minuter stavade jag idag. Och det känns riktigt bra! 👏

Nu ska jag vila i fåtöljen tills det är dags för dagens första mål. Väljer mellan kesoplättar och avokado...Vi får se hur det blir. 

Ha en skön söndag ❤

7f98da04-89be-4dbe-9358-03f05b365c65.jpg

3ca2da9e-e12d-4938-be4b-2aa3e9134ee5.png

Gillar

Kommentarer

 • 4 mar 2018 12:28

  Promenader är oslagbart

  Känns som det är en motionsform som håller både kroppen och knoppen i trim - tänker aldrig så bra och konstruktivt som när jag promenerar 

  Hoppas ni får en fortsatt härlig söndag

 • 4 mar 2018 12:38

  Åh så skönt ni verkar ha det. Naturen är en källa för välmående! Gott att höra att luftrören inte bråkar. Idag blev det kesoplättar, vitlökscreme och sallad till lunch. Jag glömmer nästan alltid att just kesoplättar tar sån tid att steka- låg värme och lång tid i järnet... men varför ska man jäkta en lördag. 

 • 4 mar 2018 12:38
  paloma

  Jag älskar mina promenader, men helst utan vinterväglag☺

  Jag får tyvärr vila när jag har ont i tån, och det går inte att trycka in den i en sko. Men så fort det går bra ska jag gå igen, och förhoppningsvis är snön på vägen borta då.

  Ha en trevlig söndag☺

 • 4 mar 2018 12:54

  Ja, jag älskar också promenader. Helst i skogen. Men mina knän håller inte riktigt med, de har haft lite mycket att bära på. Så därför blir det inte så mycket promenader än, måste låta proteserna få vila lite och se till att gå ner mer i vikt. Men idag, det gick liksom inte att motstå.🌞🌞🌞🌞🌞

 • 4 mar 2018 13:01

  Jag tycker det ser underbart ut, perfekt underlag egentligen! Påminner mig om att mina stavar står i hallen och ser övergivna ut. Det kanske man skulle ändra på, vad jag minns blev det svettigt värre att stavgånga! 

 • 4 mar 2018 13:42

  Absolut, svettigare och bättre för syresättningen när man rör armar och axlar mm. Stava på! laugh

 • 4 mar 2018 14:00

  Ja, jag har för mig att jag fick byta precis allt jag hade på mig senast jag gav mig ut med stavarna och konstaterade att jag nog fick byta om till träningskläder i fortsättningen, om jag skulle hålla på med det där. Men sen blev det aldrig av att jag gjorde det laugh

  Nu är jag ju av den mer svettiga arten, det räcker med väldigt lite aktivitet så tror kroppen att vi ska träna och drar igång hela sprinklersystemet... Jättebra när man tränar i hög värme, mindre kul på vintern smiley

Logga in för att skriva en kommentar.