icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
11 februari 2018 16:18
6

Promenad i den nedfallande snön

Tog en promenad idag, igår tog jag ju en "sväng" på motionscykeln 30 minuter och det gick bra. Fick dock lite ont i halsen eferåt... kansk något skrutt kvar i kroppen...

Idag blev det alltså en promenad, någorlunda fart, inte min topphastighet direkt. 20 minuter blev det och efteråt var benen alldeles sladdriga och jag blev jättetrött. Hur tolkar jag detta då? Jo, några baciller skrammlar omkring där inne fortfarande Så det blir att dricka varmt och vila resten av kvällen så att jag är pigg imorgon. 

Ha en härlig sköndag mina vänner heart

Gillar

Kommentarer

 • 11 feb 2018 17:08
  klaraelv

  Var alltid försiktig när det finns förkylning i kroppen, träning är allt som oftast bra men inte tillsammans med förkylningar, hjärtat kan ta stryk av det.

  Senast uppdaterad 11 feb 2018 17:13

 • 11 feb 2018 17:51
  paloma

  Håller med klaraelv, träning och förkylning hör inte ihop.

  Ha en trevlig söndag du med❤

 • 11 feb 2018 18:24
  ulla165

  27ca974f-4992-43c1-b60f-0a6b999c3011.jpg

 • 11 feb 2018 18:35

  Ta gärna en extra vilodag från träningen om du har varit riktig förkyld. Man vet aldrig vad virusen har hittat på. 

 • 11 feb 2018 18:42
  aregnisw

  Krya på dig och var rädd om dig ha en trevlig kväll nu yes

 • 11 feb 2018 19:22

  Det var väl egentligen inte tänkt som träning... ville röra lite på mig efter att ha varit still så länge. Men.. ni har rätt, för det BLEV ju träning då det var pulshöjande mm.

  Ska ta det lugnt ett par dagar nu, lyssna på kroppen istället för att hålla träningsschemat.

Logga in för att skriva en kommentar.