icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
MÄnga vÀgval, mÄnga berg och Ànnu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag Àr pÄ insidan, har visat sig vara svÄrt och en livsuppgift. Varje gÄng tÀnker jag att nu jÀklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det hÀr jÀkla berget sÄ kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag Àr och sÄ som jag tror mig se ut kommer speglas pÄ min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hÄrda arbetet och den strÀnga disciplinen ger resultat och vi möts, dÀr i spegeln. Men...sÄ hÀnder nÄgot, livet ger mig en hÄrd knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det Àr sÄ lÀtt att gÄ nedför, sÄ enkelt och jag mÀrker inget först, tror det Àr OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hÄrt, hÄrt. Orkar inte klÀttra igen, fastnar ett tag. Finner sÄ styrkan i att jag inte uthÀrdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att fÄ mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att Äterigen klÀttra upp mot toppen.
16 april 2018 20:28
5

Promenad 😀😀😀😀😀😀

KÀnner mig sÄ himla glad och lycklig laugh

Jag har oroat mig enda sedan min energikrasch för att om jag gav mig ut pÄ en promenad sÄ skulle det hÀnda igen. Det har liksom gjort mig... lÄst. Har stannat hemma och inte vÄgat ge mig ut. Men idag sÄ skulle min klass gÄ till stadens museum. Det var inte en lÄng promenad, 3 km fram och tillbaka kanske. Men för mig, som inte vÄgat mig ut alls och som kraschade pÄ en strÀcka som var mindre Àn 2 km sÄ var det skrÀmmande. IgÄr oroade jag mig en smula, pratade med sambon och han peppade mig.

Idag knallade jag fram och tillbaka med mina godingar (eleverna alltsÄ wink)

Jag bestÀmde ju farten sÄ jag tog det lugnt undvek onödiga backar. Sen knallade vi omkring pÄ museumet och sÄ knallade vi tillbaks. Jag var trött och varm, fast det var ju eleverna ocksÄ wink Men OJ sÄ himla lycklig över att det fungerade. Man kan sÀga att jag tog ut trollet i solen och det sprack laugh 

SÄ nu sitter jag i min sköna fÄtölj med trött men glad kropp och ett vidunderligt vÀlmÄende huvud. Promenader, och dessutom med mina fina elever, Àr verkligen fantastiska för sinnet. (Men oj sÄ trötta, kissnödiga, törstiga, helt slut, mina guldklimpar var. Man kan tro att vi gick flera mil wink)

Ha en skön mÄndag mina vÀnner heart

Gillar

Kommentarer

 • 16 apr 2018 20:47

  Vad hÀrligt, dÄ verkar det gÄ Ät rÀtt hÄll igen

 • 16 apr 2018 20:49

  Ja LUAL jag hoppas verkligen det. Men jag tÀnker ta det lugnt och försiktigt inte skynda pÄ för fort nu... smiley

 • 16 apr 2018 21:20
  paloma

  Vad bra att du fick bekrĂ€ftat att du kan gĂ„ ut och gĂ„ utan att bli utmattad, man behöver inte gĂ„ lĂ„nga strĂ€ckor i strĂ€ck det gĂ„r bra med kortare flera gĂ„nger. Men 3 km Ă€r rĂ€tt lĂ„ngt tycker jag👍â˜ș

 • 17 apr 2018 08:06

  Vilken hÀrlig mÄndagsfeeling du delar med dig av ! 

  Skönt för dig att vÄgade promenera och att du framförallt orkade denna gÄng !

 • 19 apr 2018 07:48
  EO1964

  Bra jobbat!!! 💛💛💛

Logga in för att skriva en kommentar.