icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
13 mars 2018 20:02
5

Peppningar och deras betydelse :-)

Jag har inte skrivit på ett par dagar, varit inne och läst och kommenterat men inte skrivit någon egen blogg... har inte riktigt vetat vad jag skulle skriva och därför nöjt mig med glädjen i att få läsa vad andra tänker, funderar och drömmer om.

Nu när middagen är över och jag satt mig bekvämt i min fåtölj för att ha lite kvalitetstid med er här på MD så visade den lilla klockan två nya kommentarer. Spännande tänkte jag och kikade, det var två peppningar som jag fått från er laugh Alltså, jag har delat ut peppningar när jag känt att den här personen behöver lite extra stöd eller märka att någon bryr sig men inte tänkt så mycket mer än så på det hela. Men idag så reagerade jag på dessa två peppningar, kanske för att jag saknat er här på MD eftersom jag inte skrivit själv men jag har ju varit här och läst...eller för att dagen har varit lång eller... jag vet inte. Men jag blev så himla glad över dessa två peppningar! laugh Det var som om ni visste (på något överjordiskt sätt) att jag behövde det idag. För nu när de stod där, så kände jag att "Ja, det där var precis vad jag behövde". Det kom som en varm våg av glädje och tacksamhet i hela mig. heart

Jag vet inte hur ni fungerar men jag är sån att jag biter ihop och kör och det går, lääääänge, men så säger någon något eller någon liten grej händer och så plötsligt sitter man där och gråter. Oftast är det för att man tappade ett ägg i golvet, eller någon säger något snällt eller inte snällt eller ... tja en småsak och då blir det Niagarafallen ett tag.

Nå jag fungerar på samma sätt åt andra hållet också. Små, små saker som först bara är små trevliga händelser, en komplimang, ett gott skratt med någon, en arm om axeln små små saker och så plötsligt får en av de där små sakerna det hela att tippa över och man känner hur kärlek och värme sprider sig i kroppen. heart 

Just idag var det de här två peppningarna. De tippade över min bägare så jag fylldes av värme, glädje och enorm tacksamhet över att jag hittat hit, till er. Jag menar, hur kan detta vara sant? Det finns mängder med sociala grupper på Internet men aldrig har jag varit med om en plats där fokus enbart är stöttning och peppning och kärlek. Ärlig kärlek. Förr eller senare brukar det alltid bli pikar, smutskastning och att någon märker ord. Och då brukar jag snabbt slinka ut genom bakdörren och hitta något annat ställe att hänga. Krig finns det tillräckligt av i världen ändå.  Men här... tja jag finner inga ord, så härligt, skönt, underbart, befriande är det.

Så tack för peppningarna idag, de hittade verkligen rätt heart

Och tack för att ni är just ni här på MD Love U all heartheart

Gillar

Kommentarer

 • 13 mar 2018 20:16

  Visst är det fantastiskt när man agerar på en tanke , en känsla, och så blir det så rätt.

  Du var saknad här på MD , tyckte det kändes som mycket längre sedan än bara två dagar sen du bloggade - 

  vill ju ha koll på att flocken mår bra heart

  Kram

 • 13 mar 2018 20:40
  aregnisw

  Saknar man någon brukar jag undra vad som hänt men ibland kan det ju vara så att personen är upptagen med annat men det känns gott att bli uppmärksammad smiley o saknad.

 • 13 mar 2018 21:23

  Sant du skriver, själv saknar jag utförsbackarna, allt som kan verkar strulla, massa onödig tid går det åt till det käns det som, frun dålig i sina ben det gör allt mycket tyngre, 

  Var inte meningen att var så låg, en bortkastad dag på verkstaden med bilen, kostade viserligen inget men bar ljuse som justerats. Fick så dåligt halvljus efter lamporna bytts. Hastig hetsmätaren är vi överens om att den visar 14 km fel nu men fixa det verkar inte lätt.

  Ha en fin kväll och morgondag hoppas niser vad jag försöker skriva ögonen har redan lagt av för dagen.

 • 13 mar 2018 21:55

  Tack 8veckor för att du kände och saknade heart

  aregnisw ja, det känns verkligen gott, framförallt när det är människor man tycker om heart

  Afkrut tråkigt att du haft en så tung dag. Jag håller tummarna och hoppas att den ska kännas och bli bättre imorgon. heart

 • 14 mar 2018 08:51
  Alzarin

  Har inte riktigt förstått den där peppknappen.... men WOW så bra den kan vara💕

Logga in för att skriva en kommentar.