icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
2 februari 2018 16:01
16

Over and out.... nä aldrig i livet :-)

28 dagar Kickstart LCHF är över...

... det är inte klokt att det har gått 28 dagar!!! Men så är det. Så, nu skulle jag kunna säga, jaha det var det, nu går jag vidare och klarar mig utan det här med Matdagboken. Jag vet redan allt vad jag behöver, bara att fortsätta på detta spår alldeles på egen hand... over and out.

NÄ, se det tänker jag inte alls. Den fällan tänker jag inte gå i igen. Jag blir kvar här hos er, mina nya vänner.

Jag menar, hur skulle jag kunna sticka nu! När jag lärt känna er och fått veta så mycket om er, nej jag måste stanna och se hur det går för er. Och på samma sätt behvöer jag vara kvar hos er för att få ert stöd och era kloka tankar. 

Det intressanta är att i början tänkte jag att visst kommer jag att orka blogga i början och läsa andras bloggar. Men sen när jobbet drar igån i 380 km/h igen så kommer jag inte orka blogga, ännu mindre läsa andras bloggar, frågan är om jag ens kommer orka registrera min mat!! För så har det varit tidigare. Men, trots att jag ibland kommer hem från jobbet, gråtfärdig av trötthet så är er det jag tänker på. Hur det har gått för er idag och hur ni mår. Så jag blir kvar här för ni ger mig energi och motivation.

Hur har min kickstart gått då?

Över förväntan, verkligen! Om jag räknat rätt (och det vet ni ju att jag inte kan wink) så har jag på dessa 28 dagar gått ner 7,1kg!!! Är inte det bara helt galet??!!

Så nu kommer vi till frågan: Är jag nöjd med min Kickstart? Svar: Skojar du?? Så in i hoppsan nöjd som jag väl aldrig varit förut!!!! (skuttar, hoppar, hjular runt i rummet, hararna skuttar de med och klappar med tassarna medan de små blå fåglarna flyger runt runt som små reaplan) Tänk vilken underbar idé den dagen jag bestämde mig för att välja Kickstart. 

Nu är det bara resten kvar, men det kan jag klara av, med hjälp av er mina goa vänner heart

Ha en fantastisk fredag för det ska jag laughheart

Gillar

Kommentarer

 • 2 feb 2018 16:10

  Står som stolt första gratulant !!!

  Vad duktig du har varit  !

  Så glad att du stannar kvar , dels av egoistiska skäl för jag gillar dina blogginlägg men också glad för din skull att du väljer att stanna kvar !

  Yippie !

  Riktig fredagsfeeling !

 • 2 feb 2018 16:30

  Tack snälla 8veckor och  LissaLo Det är just för detta som jag väljer att vara kvar här, mina kompisar ni är ju bara bäst!! heart

 • 2 feb 2018 17:28
  ulla165

  Jaa du👏👏♥👌  På fyra veckor!!! dom säger ju att ett kilo i veckan är BRA. Du har ju nästan fördubblat den siffran! Stort GRATTIS!

 • 2 feb 2018 18:06

  Ja, Palskepp jag såg det i din blogg att vi gått ner lika mycket, kul ju! laugh Tack så mycket och Grattis själv heart

  Ulla165 Tack snälla! heart

 • 2 feb 2018 19:13

  och jag noterade även det - min kommentar till palskepp som jag vill dela med dig Kicki

  "Vilket fint resultat ! Grattis

  Jag som älskar siffror kan ju inte låta bli att reflektera över att du och fantastiska Kicki47 fick exakt 

  ( exakt , jag hamnar i laughextas ) samma siffror efter 4 veckors kickstart och det med ganska olika utgångslägen - 

  hmm är det månde en " succé - garanterad metod som har prövats ?!

  I vilket fall som helst stort stor grattis "

   

 • 2 feb 2018 20:05

  8veckor jag såg din kommentar hos palskepp Visst är det lite spookey? Men kul att det blev så himla bra resultat för oss båda. Kanske någon kosmisk tanke att just 7,1 skulle bli resultatet laugh

  Och tack för dina fina ord heart

 • 2 feb 2018 20:10

  Fantastiskt vilket resultat på en månad. Grattis till dig. Kul att du stannar kvar. 

   

  Åt du LCHF före också?

 • 2 feb 2018 20:19

  Tack Annenmat! Ja, jag började med LCHF 2007 och det funkade finnemang gick ner 20 kg och mådde som en prinsessa, sen hittade livet på lite tokigheter med utbrändhet och sjukdom och dödsfall i familjen och annat som ingår i livet men är svårt att hantera. Då vacklade min inbitna och mycket väl fungerade LCHF-livsstil. Jag började knapra kolhydrater igen. De senaste två-tre åren har jag kallat mig för LCHF:are men jag har definitivt inte ätit så, jag har ätit kolhdrater i mängder, och inga bra sådana heller.

  Så själva konceptet LCHF är jag trygg med men däremot är det nytt för mig med kombinationen kcal och LCHF. När jag körde hårt á la Fakir-LCHF (Sten Sture Skaldeman) så struntade jag i kalorierna, körde bara på kolhydrater.

  Så lite nyinlärning är det samtidigt som det är gammal kunskap också, en skön blandning helt enkelt laugh

 • 2 feb 2018 20:20
  paloma

  Grattis Kicki, vilken månad👍

  Det går ju verkligen bra för er som ätit efter kickstart.

  Det är klart att du ska stanna kvar här hos oss, vi skulle sakna dina roliga och energiska inlägg...och även dig. Du får blogga när du orkar och hinner

  Tack detsamma❤

 • 2 feb 2018 20:24

  Tack Paloma heart Det är det som är så skönt, ni finns här när jag orkar och hinner. Det känns inte som ett måste att blogga här, utan som en ynnest och glädje laugh

 • 2 feb 2018 22:14
  Alzarin

  💕

 • 3 feb 2018 09:30
  Tita

  Oj vilket fint resultat stort grattis!!!

 • 3 feb 2018 16:23
  Vegotina

  Bra jobbat och så himla gullig du ärheart

 • 3 feb 2018 22:37

  Helt underbart att läsa, stort grattis!! smiley Du har gjort en fin investering i dig själv och skänkt pepp och glädje till både dig själv och oss andra här på MD. Att vara så flitig som du är och att dela med sig så som du gör är ett vinnande koncept, naturligtvis så har maten betydelse men att komma in och dela med sig i bloggen som du och flera andra gjort är riktigt fint gjort, både till dig själv och till oss andra som får följa dig.

  Än en gång, stort grattis och lycka till i nästa vecka! smiley

   

   

 • 3 feb 2018 23:07

  Nyfiken fråga till dig Kicki. Har du följt programmet till punkt och pricka eller gjort några avsteg och i så fall vilka?

   

  Vägt dig hur ofta?

Logga in för att skriva en kommentar.