icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
23 juli 2018 10:19
4

Ont i halsen...

… och huvudet känns som stoppat med vadd 😔

Det började igår, kände mig hängig hela dagen och på kvällen satt jag i soffan med dubbla filtar 😨

Idag tog jag på mig linne och shorts av gammal vana men nu sitter jag med tröja och filt i fåtöljen, fryser. Har ingen lust att bli sjuk nu! Ska få finfrämmande imorgon, sambons systerson med fru och barn kommer och stannar över en natt. Vill må bra då.

Sen hade jag ju tänkt styrketräna idag, (stavar i förrgår, motioncykel igår) går ju inte med ont i halsen 😢

Håller tummarna att det går över 👍

 

Ha en bra måndag mina vänner 💗

Gillar

Kommentarer

 • 23 jul 2018 15:19
  paloma

  Hoppas det inte var något långvarigt, det är inte roligt med sommarförkylningar.

  Krya på dig❤

   

 • 23 jul 2018 17:29

  Meeen, inte ska du behöva åka på en sommarförkylning nu. Hoppas du snabbt blir frisk igen. Kanske bara lite solsting?😎

 • 24 jul 2018 08:53
  ulla165

  Hoppas att det känns bättre idag👍

 • 24 jul 2018 09:47

  Halsontet och huvudvärken försvann under dagen, panodilen hjälpte nog och skrämmde bort det hela.

  Tack för alla hälsningar... det var nog snarare de som gjorde att baciluskerna försvann heart

Logga in för att skriva en kommentar.