icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
13 March 2020 15:29
1

Ny smakupplevelse

Sedan jag började kickstarten LCLC så har jag upptäckt något roligt. Förutom att vågen och jag har börjat "bonda" och bli kompisar igen så har jag märkt att allt smakar så mycket bättre... Alltså, verkligen skillnad på vad maten smakar. Eller, den smakar väl egentligen samma men så mycket mer och så mycket bättre.

Jag är hungrig på ett annat sätt också, det knorrar på ett trevligt sätt i magen när den vill ha mat.

För övrigt har jag kört Nationella Prov hela veckan och känner att jag har en skylt i pannan som blinkar "Overload" med illrött. Nu har jag lyssnat på 63 elever i grupper om 4 med 2 grupper samtidigt som har diskuterat. Man blir lätt slut i huvudet. Men nu är det klart och jag ska ta helg och vila.

Nu önskar jag er en härlig helg! heart

fad5f397-431d-4139-8cc4-8eb447131d72.jpg

Gillar

Kommentarer

  • 14 Mar 2020 08:00

    Tack LissaLo, ja jag trodde knappt det själv. Men det fungerade, trots fredagsfika!

Logga in för att skriva en kommentar.