icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
6 april 2018 19:17
5

Njuter av att bara va

Imorse när jag kom ner till köket låg det en lapp på köksbordet "Är på safari, Kram" Nu visste jag ju att raringen skulle iväg men ändå kändes det lite mysigt att han lagt en lapp åt mig. Och nu ska ni inte tro att han har åkt iväg till afrikanska savannen för att kolla på djur... nä, han var inte ens i Kolmården wink Han var på skrotsafari. Det är vad vi kallar det när han åker runt till olika ställen som säljer skrot och försöker få tag på metallbitar, plattjärn och sådant spännande wink Ibland kan han åka till flera stycken och han tycker att det är superspännande och kul..... Det är bra att man har olika intressen i ett förhållande laughlaugh (Här skulle en skrattgråtande smiley passat perfekt!) Som ni förstår så delar jag inte hans intresse, men, å andra sidan delar inte han alla mina intressen heller så det är ju perfekt!

Nåväl, en dag som börjat så bra, med en lapp från raringen om safari, kunde inte bli annat än bra. Jag tassade omkring barfota och kokade ägg, bryggde kaffe och fixade ost- och skinkrullar till min frukost. Ute slogs Kung Bore med fröken Vår genom att den ena blåste storm och den andra lät solen kasta sig hejdlöst över oss från en klarblå himmel. (Ärligt talat, Kung Bore kan inte vara så smart... just den kombinationen är ju suverän på snön, nu är den snart helt borta laugh) Inne var det varmt, solen lyste in genom fönstren och jag hade en stund helt för mig själv. Så jag gjorde det bekvämt för mig i soffan. Dukade fram min frukost och satte igång TV:n med en av mina inspelade serier, "Librarians". Så himla skön start på dagen!

Och så har dagen fortsatt, jag har myst i mitt soffhörn, ibland med bok, ibland med TV, ibland med dator. Gått ut och blivit lite blåst (ha ha ha tja... ni får tolka precis som ni själva vill wink) och fått sol i ansiktet. 

Nu vankas det grillad karré med grillat bacon och champinjoner. Till det en klick bea och ett gott rött vin. Min mathantering är inne på andra BRA-dagen efter påsk, jag känner mig så nöjd och glad och ... tja.... harmonisk med mig och med livet. Underbar känsla!

Ha nu en riktigt skön fredagkväll mina vänner heart

Gillar

Kommentarer

 • 6 apr 2018 19:48
  aregnisw

  Det låter toppenbra du ha en trevlig kväll nu smiley

 • 6 apr 2018 22:23
  EO1964

   Trevlig helg 🌻🌻

 • 7 apr 2018 07:23
  Lovis

  Vilken härlig dag! smiley

 • 7 apr 2018 08:00
  Bella50

  Det var en morgon i min stil...bra du tar hand om dig. ✌️😁

 • 7 apr 2018 11:29
  Jessand

  Låter underbart😊 

Logga in för att skriva en kommentar.