icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
18 mars 2018 08:11
2

Middag hos svärmor

Idag ska vi åka till svärmor för lite kvalitetstid med raringens familj. Det brukar bli mycket skratt och massor prat och det brukar vara underbart laugh Riktig livskvalité.

När det gäller maten så brukar svärmor, av tradition, bjuda på något slags kött med gräddsås och potatisgratäng samt sallad. Jag tänker att jag kan ta av kött, försiktigt med såsen och en liten klick potatisgratäng möjligtvis. Och sallad så klart. Efterätt brukar vara glass men den kan jag klara mig utan det kommer att räcka med bara kaffe. Ofta har hon någorlunda koll på min "Kicki-mat" som hon kallar det och ordnar något till mig, så jag är inte orolig för den här middagen. Men som alltid när man ska äta borta så tänker jag vara vaksam, så inte kolhydratdjävulen tar tag i mig igen... lurig typ den där wink

Inatt har vi haft den kallaste natten på denna vinter. Vi sover alltid med öppet fönster och så också i natt. Vid 5-tiden var jag uppe på toa och såg då att det var -13 grader ute, så då stängde jag fönstret. När jag sedan gick upp vid 6.30 så var det -18.8 grader!!! Hualigen! Så nu eldar vi som galningar och sitter under varsin filt. Solen strålar från en ljusblå himmel och världen ser så underbart vacker ut, men kall.

Ha en skön söndag mina vänner heart

Gillar

Kommentarer

 • 18 mars 2018 08:58
  Bella50

  Detsamma tillbaka 😄 sol och minusgrader här oxå. 

  Senast uppdaterad 18 mars 2018 08:58

 • 18 mars 2018 10:51
  pralin

  ja  de  var  kallt här med i natt, nu  är  de  minus 5 sol. Och söndag igen ha de  gott under  filtensmiley

Logga in för att skriva en kommentar.