icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
30 mars 2018 21:43
4

Magnesium

Igår fick jag hem mina beställda mediciner och däribland Magnesiumkapslar som jag fick rekommenderat. Jag började ta dem direkt och om jag ska vara riktigt ärlig... jag tror att de fungerar.

Under dagen idag har jag varit trött, tagit ett par tupplurar och vilat mycket. Varit trött i kroppen, ingen ork i musklerna. Vi har hållt på och städat idag inför besök av familjen imorgon, men raringen har gjort det mesta jobbet medan jag har fixat med lite, vilat, fixat med lite, sovit och så vidare.

Nu på kvällen känner jag mig piggare, i kroppen och också i knoppen. Kanske är det så att jag behövde magnesium... när jag tänker efter så har jag varit dålig med att äta bra grönsaker den senaste tiden. Förr åt jag broccoli till nästan varenda måltid men nu har det inte blivit så mycket såndant och då missar jag många nyttigheter.

Nu håller jag tummarna för att kroppen ska bli glad igen, över att ha fått kosttillskott. Dessutom äter jag med jämna mellanrum nu, hoppar 8:16 helt under påsklovet, för att se hur det fungerar. Minskar förhoppningsvis stressen i kroppen.

Jag tar en stund i taget och ser till att ta det väääääääldigt lugnt.

Trots allt, och trots att jag åkt dit på en nybakad bulle så har jag ändå gått ner 0,3 den här veckan. Det är jag väldigt nöjd med laugh

Ha nu en skön helg och påsk vänner heart

Gillar

Kommentarer

 • 30 mar 2018 22:28
  Bella50

  Du gör nog klokt i att bara vara och göra det DU orkar just nu.

  Din raring och familj förstår ju att du inte är dig själv f.n. Låt dom hjälpa till.

  Det blir påsk oavsett. Var rädd om dig nu. Krya- påskhälsning 🐣✌️

 • 30 mar 2018 22:43
  paloma

  Vad bra att du redan känner av din magnesium, jag tyckte också att dom hjälpte bra...hoppas det fortsätter så👍

  Glad påsk🐥🐣

   

 • 31 mar 2018 07:00

  Bra att du provar med att äta frukost. Min egna erfarenhet av när jag testat att hoppa över är att jag känner mer stress, tror det har att göra med kortisolet. För vissa fungerar det utmärkt för andra inte lika bra. 

  Mineralerna är också viktiga för att få alla funktioner att fungera bra. Nu håller jag tummarna att du får tillbaka orken igen.

 • 2 apr 2018 16:11

  Tack allihop, ni är så gulliga som tänker på mig. Jag mår mycket bättre nu, tar varje dag som den kommer och suger i mig all energi jag kan få. Det är så skönt att få vara ledig smiley

Logga in för att skriva en kommentar.