icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
27 februari 2018 21:06
6

Let it snow, let it snow, let it snow...

Herre min skapare vad snö vi fått och får fortfarande!!! Under dagen har det öst ner snö från alla håll och kanter för det har blåst utav bara den ute också. Så snön har virvlat, kastat sig hej vilt och dansat ringdans. Temperaturen har legat på ca -10 och tillsammans med blåsten blir det inte kul alls.

Ikväll när jag åkte hem låg bilar och lastbilar här och där utmed vägen, i diket. Vägbanan som blivit plogad och sedan välpolerad av blåsten var hal som is. Bilens inbyggda antisladdsystem jobbade stenhårt för att hålla mig på vägen.

Det var ganska skönt när jag äntligen hade parkerat bilen och fick gå in i värmen. Dessvärre ska jag ut igen imorgon och snön vräker fortfarande ner. Nu har vi nog passerat 2 dm ytterligare snö under dagen... Hua hur ska detta gå?

 

Gillar

Kommentarer

 • 27 feb 2018 21:43
  aregnisw

  Ja du och fortsätta snöa ska det göra, du måste köra väldigt försiktigt men det gör du säkert. Detta snökaos är inte alls någon höjdare jag vill vara utan den här blåsten o kylan, men jag kan ju vara inomhus ni som arbetar är det ju mycket värre för. 

 • 27 feb 2018 21:44

  Jo, har förvarnat mina kollegor om att de kanske får köra utan mig, iallafall till att börja med... vi får väl se när plogis dyker upp...

 • 27 feb 2018 22:10
  LissaLo

  Vi har nu inte fått snö....men har gott om varan ändå från tidigare ! Men vi har kallt!

  Hoppas du klarar dig igenom detta snöandet!

 • 27 feb 2018 22:30
  Bella50

  Tat lugnt om du ger dig ut imorgon 😬

 • 27 feb 2018 22:51
  gasten

  Det är inte roligt att behöva ge sig iväg med bilen i sådant väder!

  Är glad att slippa köra iväg i detta oväder.

  Ta det försiktigt!

 • 28 feb 2018 07:10

  I dessa dagar är jag tacksam för att man håller på och jobbar med järnvägen i närheten av oss. De behöver köra förbi vårt hus med all tung trafk och det har gjort att det för första gången under alla år vi bott här (20 år) är ordentligt snöröjt . Vi brukar annars få vänta länge innan de snöröjer vägen hos oss. 
  Jag åker kolletivt till jobbet. Det innebär ca 17 min promenad till tunnelbanan och på vägen dit korsar jag ett stort fält. Det blåste rejält kallt där igår, blir nog ännu kallare idag. 

Logga in för att skriva en kommentar.