icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
7 januari 2018 18:39
2

Knäsamvete...

...är ett särskilt sorts samvete. Det är så att eftersom båda mina knäleder numera är konstgjorda så kräver det träning. OCH viktminskning såklart. Men, träning är ju ännu viktigare när jag nu inte väger som en fjäder wink

Så för att mitt knäsamvete skulle må bra så blev det lite styrketräning iallafall. Jag tog 10 minuter snabb intervall på motionscykeln och sedan styrketräning 10 minuter.

Så nu känner jag mig nöjd! Kroppen mår bra och mitt samvete är lugnt. Nu kan jag ta söndagkväll smiley

Gillar

Kommentarer

  • 8 jan 2018 07:12

    Bra att du även fick till lite styrketräning yes

  • 8 jan 2018 09:29
    ulla165

    Bra jobbat!

Logga in för att skriva en kommentar.