icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
4 november 2018 15:13
5

Inspiration till träning

TACK!

För att ni är sådan inspiration  heart Jag satt här, bekvämt i min sköna fåtölj med datorn i knät och bara myste och läste era bloggar och så plötsligt känner jag hur jag längtar efter att greppa stavarna, snöra på kängorna och ge mig ut i höstluften. 

Sagt och gjort, jag och sambon knallade iväg och det blev dryga 3 km. Visserligen i ett långsamt tempo men eftersom luftrören är .... kinkiga... så fick det bli långsamt men hallå! Det blev ju  laughyes

Känner mig både duktig och tacksam. 

Så tack för att ni finns och för att ni insperar mig så mycket heart

 

48f21500-57ab-4fe2-b858-a77d13ab7f59.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 4 nov 2018 15:33

  Den bästa träning är den som blir av 👍🏼

 • 4 nov 2018 15:38

  You Go Girl !heart

 • 4 nov 2018 16:10

  Härligt bra jobbat! Idag har det varit skönt ute med sol och vindstilla! 

  Kommit av mig med min stavgång, men den kommer snart tillbaka. 

 • 4 nov 2018 17:10
  chicha

  Bra jobbat - nästan 4 km ju👍

  Härligt se dig på G igen! 

 • 4 nov 2018 17:27

  Heja dig! Det är den där tröskeln man ska över. Den vid ytterdörren. Tror aldrig jag har ångrat mig när jag väl är på utsidan. 🤗👏👍

Logga in för att skriva en kommentar.