icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
31 mars 2020 20:32
2

Inne på sista veckan

Jag är redan inne på sista veckan i Kickstart och jag är förvånad över hur bra det har gått. Har också fått in mer motion, dock har inte kroppen klarat av att följa träningsprogrammet men det har lockat mig att motionera, och det är ju toppen! laugh

Det har inte varit något viktras direkt, men jag tar det hellre lugnt och säkert. 

Dessutom har jag lärt mig massor nya smaskiga recept som nu kommer ingå i receptsamlingen, härligt!

Att hinna blogga har dock fått stå tillbaka. Det är mycket som händer nu, med Covid-19 som tar över hela världen. I min värld, i skolan, är dagarna inte sig lika då det är många elever som är hemma med förkylningssymptom, vissa elever är också hemma för att deras föräldrar är rädda. Det är svårt att vara lärare i vanliga fall men nu när man har elever både i skolan och hemma är det ännu värre. Idag fick vi nya rutiner i matsalen för att försöka följa direktiven om max 50 personer. 

Själv har jag inte blivit sjuk men haft milda förkylningssymptom så jag har fått vara hemma till och från.

Var rädda om varandra mina vänner heartheart

Gillar

Kommentarer

  • 31 mar 2020 22:06
    Bella50

    Gott att din viktresa rullar på. Var rädd om dig själv👍

  • 1 apr 2020 10:37

    Härligt att höra, bra jobbat! yessmiley

Logga in för att skriva en kommentar.