icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
25 april 2018 19:15
6

Fortsätter vila

Vilar, sover, latar mig

Ja det här behövdes verkligen hörni! Jag riktigt känner hur kroppen slappnar av i tacksamma suckar liksom. Det är som om den säger "Tack snälla, snälla du, det här behövde jag verkligen!"

Sängen känns mjuk och skön, fåtöljen känns avslappnad och vilsam, maten smakar godare och jag äter långsammare. Jag fattar ju nu hur det var förut... när det känns så här bra nu. Har beslutat att vara hemma resten av veckan. Kroppen är inte nöjd än, än så länge sover och vilar jag. Men när energin återkommer, då är jag redo att jobba igen. 

Ärligt talat, det känns så himla bra och jag är så stolt över mig själv att jag valde att stanna hemma, INNAN jag kraschade in i väggen. En kraftig men mjuk inbromsning före väggen, det är vad det känns som.

Hoppas att solen lyser på er och att ni har det bra!

Kramar från latmasken laugh

Gillar

Kommentarer

 • 25 apr 2018 19:18
  gasten

  Skönt att få vila kroppen när det känns på det viset.

  Ta hand om dig!

 • 25 apr 2018 19:21
  chicha

  Klokt beslut! Gå inte tillbaka för tidigt bara...

 • 25 apr 2018 19:52
  Monqi

  Superbra jobbat!!! Det är betydligt bättre utgångsläge att ta sig tillbaka innan man gått sönder! Vi måste bli bättre på att lyssna på våra kroppar, och få ett samhälle som tillåter oss göra det! Kram och fortsatt fin återhämtning heart

 • 25 apr 2018 20:49

  ...håller med och allra mest glad blir jag över att du känner dig stolt och bra över beslutet och handlingen .

  Nästa klokskap om jag får råda är att du sjukskriver dig en vecka till. Då har du kunnat återhämta dig lite - fyra dagar känns för lite när din kropp verkligen tände varningslamporna!

  Barnen och kollegorna kan få längta lite och delegera ”måstesaker” redan nu.

  Hoppas din man pysslar om dig lite extra.

   

   

 • 25 apr 2018 22:02

  Tack för alla kommentarer, ni är ju helt underbara heart

  Acksh jag tänker som så att nästa vecka är kortvecka, vi är lediga måndag och tisdag. Sen jobbar vi 3 dagar, därefter är vi lediga torsdag och fredag, också bara tre dagar. Så jag hoppas att energin ska ha återvänt så att jag kan jobba 3 dagar nästa vecka. Men om inte, så ringer jag vårdcentralen så klart. Har ju kontakt med psykologen och hon sa att det bara är att ringa om jag behöver vara hemma. Det känns skönt.

  Ha en skön kväll mina vänner heart

 • 25 apr 2018 22:17
  Bella50

  Vad du än gör...lyssna på kroppen...med ena handen på bromsen.

  var rädd om dig ✌️

   

Logga in för att skriva en kommentar.