icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
16 mars 2020 20:27
3

Första veckan på Kickstart - resultat

En vecka med Kickstart LCLC har gått och jag är nöjd måste jag säga laugh

Viktresultatet blev -3,2kg vilket känns helt otroligt. Sen känner jag så mycket mer, maten smakar godare, det är mer kvalitet på min mat, kroppen mår bättre av rörelse (även om jag inte klarat av att följa träningsprogrammet helt). Främst känner jag mig stolt över mig själv. Denna vecka har varit supertuff på jobbet, start med Nationella Prov och möten i grannstaden som dimper ner helt oplanerat och mycket mycket mer. Men trots det har jag följt mitt matschema, registrerat min mat och motionerat. Ja, jag är riktigt stolt över mig själv laughheart 

Idag provade jag ett nytt recept, Tacogratäng med vitkål. Så himla gott!! OCH väldigt mättande. (se bild nedan) Imorgon blir det samma mat, för det är så det fungerar bäst för mig. 

Jag vet, jag vet, jag följer inte Kickstartprogrammet helt ut, så varför då köra en kickstar? Jo, för peppmailen framförallt men också för att få inspiration och en spark i baken. Och för att få alla dessa goda recept. Kickstartmailen lär mig hur en bra vecka ser ut, vad som är bra mat att äta och ger mig massor av motivation. Så även om jag inte följer dem till punkt och pricka så är de väl värt vartenda öre då de ger mig så mycket mer.

Nu ska jag luta mig tillbaka i min fåtölj, lyssna på "Den gula hästen" av Agatha Christie tillsammans med raringen och njuta av ett stort glas vatten med äppelcidervinäger. 

Kram på er och var rädda om er därute i världen heart

d5925472-abdc-49c2-bd09-593cd603aa9c.jpg

 

Och här om dagen provade jag Kardemummapannkakor med blåbär och créme fraiche.
Det var otroligt gott med créme fraiche till, det hade jag inte trott faktiskt. laugh

97b39786-5ca6-4221-8fba-88c1ae8a09d7.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 17 mar 2020 07:34
  Bella50

  Mums...nu blev jag sugen😄

  Jättefint resultat. Grattis 🌹

 • 18 mar 2020 13:09

  Härligt jobbat och fina bilder, riktigt kul att se! smiley Lycka till i veckan!!

 • 18 mar 2020 19:24

  Tack Bella och Johan! heart

Logga in för att skriva en kommentar.