icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
31 oktober 2018 12:20
1

Fest med jobbet

Igår hade vi fest på jobbet.

Den var i två olika delar egentligen, några gick till ett gym i närheten och körde ett hårt pass (för hårt för mig tyvärr) och bubblade sedan efteråt. Några av oss möttes upp i lärarrummet för lite fniss och prat. Vi samlades sedan allihop på Stadshotellet för middag och mer fniss, prat och skratt. Ärligt talat, det var
U N D E R B A R T!!!!!

Alltså, vilket gäng jag jobbar ihop med! När vi släpper lös och bara får vara oss själva så är vi faktiskt underbara. Inget tjafs eller gnäll, bara ett gäng (stort ca 35 pers!) som träffas och har fantastiskt roligt ihop. Det här var precis vad vi behövde! Mitt i allt elände och prat om fackliga anmälningar, 6.6a-anmälan, arbetsmiljö som är åt fanders och kollegor som klappar ihop. Så kan vi liksom stråla samman i ett enda stort, varmt, hjärtligt, omhändertagande, frigörande ASGARV. För det var så det kändes. Underbart!

Men idag känner jag mig lite bakis, inte kanske på grund av för mycket dryck men jag blir liksom… “var-ute-för-sent-och-gick-och-lade-mig-för-sent- bakis” Men vet ni vad? Det var värt det allt ihop!

Idag har jag tagit ut svartkomp och är därför ledig hela dagen. Svartkomp? Jo det är all den där tiden jag suttit hemma och jobbat när jag varit sjuk, eller kvällar när jag suttit i utvecklingssamtal eller suttit och ringt hem till föräldrar på min rast eller, eller, eller allt annat som jag gjort utanför min arbetstid och som jag ännu inte satt upp som komp. Den kallas svartkomp och borde inte finnas alls, men det gör den. Och idag har jag tagit ut den och det var jag värd!

Idag ska jag bara va. Kanske måla lite keramik, damma en liten smula kaaaanske och sedan avsluta kvällen med grillat och sen en tur till kören. Jag sjunger i Joyvoice och det är verkligen den bästa medicinen för att må bra!

Jag hoppas att ni får en skön dag och en skön kväll.

Ta hand om er! heart

Gillar

Kommentarer

  • 31 okt 2018 12:37
    paloma

    Vilken härlig kväll du fick, och bra att du är hemma och vilar upp dig🙂

    Jag har också sjungit i kör, men det tog för mycket tid när barnen var små. Men jag försöker sjunga mycket här hemma och när jag är med barnbarnen, hela min familj(utom maken) är väldigt musikaliska och både sjunger och spelar instrument. Man blir glad av att sjunga😀

    Tack detsamma❤

Logga in för att skriva en kommentar.