icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
MÄnga vÀgval, mÄnga berg och Ànnu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag Àr pÄ insidan, har visat sig vara svÄrt och en livsuppgift. Varje gÄng tÀnker jag att nu jÀklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det hÀr jÀkla berget sÄ kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag Àr och sÄ som jag tror mig se ut kommer speglas pÄ min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hÄrda arbetet och den strÀnga disciplinen ger resultat och vi möts, dÀr i spegeln. Men...sÄ hÀnder nÄgot, livet ger mig en hÄrd knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det Àr sÄ lÀtt att gÄ nedför, sÄ enkelt och jag mÀrker inget först, tror det Àr OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hÄrt, hÄrt. Orkar inte klÀttra igen, fastnar ett tag. Finner sÄ styrkan i att jag inte uthÀrdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att fÄ mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att Äterigen klÀttra upp mot toppen.
13 april 2018 20:59
2

En bra dag och viktminskning 💖😀

Tja... dĂ„ har det Ă€ven hĂ€nt mig
 jag skrev ett lĂ„ngt inlĂ€gg och nĂ€r jag tryckte pĂ„ ”Publicera” sĂ„ var det vĂ€ck. FörstĂ„r precis hur ni kĂ€nner som varit ute för det. Trist. Jag brukar alltid köra med CTR+A, CTRL+C men den hĂ€r gĂ„ngen sĂ„ hade jag istĂ€llet senast kopierat ett hjĂ€rta, dĂ€rför fanns bara det och ingen text. SĂ„ nu skriver jag i Word först och klipper sen in det i bloggen.

I morse var det dags att vĂ€ga sig igen. PĂ„sken innebar +1,9 kg och rubbningar i matvanor, vanan att dricka vatten och framförallt ett hjĂ€rnspöke i form av en vilja att Ă€ta kolhydrater, det gör ju inget du tar igen det nĂ„gon annan dag
 Hualigen!

Det har gjort att min kompis VĂ„gen varit lite kinkig. För att inte sĂ€ga rent sur. Det har krĂ€vts lite extra omtanke och snĂ€llt tal för att fĂ„ honom pĂ„ rĂ€tt tankar igen. Inför dagens vĂ€gning började jag redan igĂ„r med att lĂ€gga fram mina tankar. ”Du vet, nu nĂ€r jag varit sĂ„ duktig ett tag sĂ„ skulle det vara jĂ€ttekul om jag kunde fĂ„ tillbaka den vikten jag hade innan pĂ„sk. DĂ„ skulle jag bli jĂ€tteglad!”

Och sen idag pĂ„ morgonen sĂ„ fortsatte jag ”Det skulle göra mig Ă€nnu gladare om du kunde visa nĂ„got lĂ€gre Ă€n före pĂ„sk, bara ett hekto eller sĂ„.”

Sen var det dags. Jag tryckte igĂ„ng den och vĂ€ntade pĂ„ att fĂ„ nollorna. Sen tog jag ett djupt andetag, andades ut och klev försiktigt upp pĂ„ vĂ„gen. Det Ă€r lite intressant hur den liksom jĂ€klas med mig genom att visa högre och lĂ€gre omvĂ€xlande innan den kommer fram till vad den ska visa. Som om den vore en gammal hederlig analog vĂ„g. NĂ„ tillslut stannade den och visade 
 124,8!!!! Vilket betyder 2 hekto under före-pĂ„sk-vikten. Och en viktminskning pĂ„ -2,1 kg sen förra fredagen.

Det blev en lĂ€tt bugg 💃för mig sjĂ€lv uppe i hallen och lite tysta indianvrĂ„l (raringen sov fortfarande). 

 

Nu ska jag fira fredag och hela helgen ska jag bara va! Hoppas att solen lyser pĂ„ er mina vĂ€nner 💖

Gillar

Kommentarer

 • 13 apr 2018 22:45
  paloma

  LÀtt fÄnget lÀtt förgÄnget som det heter, tar man bara tag i maten snabbt efter slarv brukar det faktiskt gÄ bra.

  Grattis, och njut av helgenâ˜ș

 • 14 apr 2018 07:54
  Bella50

  Det var ju ett toppenbra resultat...och lite ” motion” i form av ”indiandans” dessutom 😂

  Grattis till dig đŸ‘đŸ‘đŸŒ·

  Senast uppdaterad 14 apr 2018 07:55

Logga in för att skriva en kommentar.