icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
5 januari 2018 19:35
6

Det känns så skönt!

Kroppen lycklig 

Det känns så skönt att vara igång. Kroppen blir alldeles lycklig, lite chockad förstås, med tanke på vad jag stoppat i mig den senaste tiden. Själva känslan i kroppen är att det är skönt att vara tillbaka i LCHF igen, som en gosig varm famn.

Lite omställningstrubbel har jag haft redan, efter två dagar bara. Lite huvudvärk och svårt att sova. Magen är inte riktigt nöjd än, den bråkar lite. Den nya träningen ger också värk i knän och höfter. Jag har opererat båda mina knän för ca  3 år sedan, knäplastik, och de har klagat lite på sista tiden, över den tunga bördan. Nu när jag börjar gå promenader så klagar de ännu mer. Så idag blev det motionscykeln här hemma istället. Men det gick fint med 30 minuter på den, blev mör i benen ändå wink

På hela taget känner jag mig så glad och nöjd över att jag är på G igen. LCHF är rätt för mig, det är bara så. Jag tycker mig kunna säga från och med nu att jag är officiellt  kolhydratintolerant. En stor sorg då det finns så himla mycket goda kolhydrater, men så är det bara. En av de saker i livet som måste accepteras.

Nu ska jag fira fredag med en god köttbit. Ha en skön fredagkväll mina vänner och hoppas att allt går bra för er också heart

Gillar

Kommentarer

 • 5 jan 2018 19:47
  paloma

  Vilket positivt inlägg👍

 • 5 jan 2018 21:37
  Lovis

  Hej och välkommen tillbaka smiley

 • 6 jan 2018 10:57
  ulla165

  Pepp till dig! Jag känner igen mig, för jag själv får börja om från ruta ett - IGEN! Är liksom du kolhydratintolerant, brukar kalla mig allergisk mot dom små rackarna. Men vi har tur, LCHF maten är inte så tokig faktisk, vi får äta mycket god mat. Dåliga knän har jag också, men jag vågar inte skaffa nya. Nu har jag anmält mig till BL 2018 på Forumet, så då jag får lagom press på mig att hålla mig på lchf-stigen. Önskar dig all lycka! Pepp!

 • 6 jan 2018 15:33

  Tack Paloma, Aimy Lovis och Ulla165 heart
  Roligt att man kan inspirera andra laugh

  Ulla165, vad är BL 2018?

  Kram på er  heart

 • 6 jan 2018 17:42
  ulla165

  Biggest Loser 2018, anmälan görs på Forumet. Sen delas vi i olika lag - ofta efter vikten har jag märkt. Typ Lag Körsbär, Lag Havsblå, etc. Jag har varit med i 60+ och Stödstrumporna också tidigare. Nu räcker BL för mig just nu. Men det finns flera andra grupper där också - det är bara att välja vad som passar en bäst.

 • 6 jan 2018 17:48

  OK...låter spännande yes

Logga in för att skriva en kommentar.