icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
24 februari 2018 09:27
5

Byta vägdag... eller ej?

Det här är ju lite skoj alltså! Igår var jag så himla lycklig över att vågen visade +-0 efter den här veckan med olika strider över kolhydraternas varande eller icke varande som stöd och tröst i mitt elände wink Nå, nu blev det ju inte så mycket av det, vilket var tur. Men, jag åt ju när jag inte borde äta... alltså när jag var sugen men inte hungrig. Jag åt av fel anledningar och sådant straffar sig på vågen. Så, himla lycklig över att det inte blev plus alltså....

Tills jag ställde mig på vågen i morse...

NU visade vågen -0,9

Jag menar... vad hände???? Kan det ha berott på  att jag skötte mig igårkväll? Jag åt inget mer än middagen på kvällen, inget "lite-att-tugga-på". Eller, kan det bero på att min förkylning, förhoppningsvis, börjar gå över och jag då blir av med vatten som kroppen samlat på sig? För det vet jag erfarenhetsmässigt, att när jag börjar känna mig krasslig, då blir jag jättetörstig men springer i princip inget på toa. Och när jag börjar bli bättre, så är jag inte så törstig men springer på toa heeeeela tiden. Och så var det igår, toa, toa, toa.

Tja, orsaken är ju egentligen inte så himla viktig. Det jag känner som är härligt... är att jag gått ner 0,9 kg laughlaughlaugh

Glad och solig lördag på er alla goingar! Hoppas att solen lyser på er idag 
Kramelikramar heart

Kommentarer

 • 24 feb 2018 09:28

  P.S. Jag byter inte vägdag för jag kollade in trenden och det är inte så att jag alltid väger mindre på lördagar än på fredagar och jag kan tycka att det är lite skönt att ha vägdag på fredagen, då vet jag hur helgen kan bli. D.S

 • 24 feb 2018 09:34
  aregnisw

  Det var väl skönt och kroppen är en riktig lurifax vet du, man kan aldrig lita på den hur duktig man än är med sitt matintag det har jag märkt mycket av. Men härligt att de är minus då har du skött dig bra i alla fall. 

  Ha en skön solig dag du med här skiner solen men det är kallt men ut ska jag ändå. smiley kram tillbaka

 • 24 feb 2018 13:29

  Ja någon rät linje brukar jag inte tycka att det blir utan vågen gör sina skutt. Skönt dock att den skuttade åt rätt håll (min gjorde det inte, men det är en annan historia..)

 • 24 feb 2018 13:54
  klaraelv

  Finns ingen anledning att byta dag, du har ju 0,9 gratis till nästa fredag nu, så då kan du få en fin siffra då. smiley

  Jag har måndagar som väg dag, och därför vet jag att jag inte kan sväva ut på helgerna, och det ger i slutändan att jag aldrig har några festdagar. Kanske byter till fredagar när jag är i mål, men nu känns det säkrare att ha måndagar.

   

 • 24 feb 2018 13:54
  liliten

  Grattis till att vågen visade minus! Här visar den än upp och än ner, och inte 17 blir jag klok på när den ska hit eller dit! I dagsläget skyller jag allt på medikamenter och väntar på att kunna lägga dem åt sidan....Bli frisk alltså...

Logga in för att skriva en kommentar.