icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
2 april 2018 16:25
3

Annandag påsk och solen skiner :-)

Tänk att lilla solen ville komma och lysa på oss! Jag blir så lycklig bara av att den kommer hit och värmer upp våra frusna själar. Det går liksom inte att ta sig något för ute, man vill bara vända upp ansiktet mot solen och njuta. Underbart!!!

För övrigt mår jag bra. Har tagit det lugnt och eftersom raringens familj är som de är. så har jag inte jobbat särskillt hårt alls utan mest myst, pratat och njutit. Alla har hjälpts åt med allt och vi har haft en fantastisk helg. Den här gången kunde alla komma också och huset blev fullt av prat och skratt. Att mysa med raringens systerbarnbarn som är 1½ snart var inte helt fel det heller wink Oj så gosigt!

Vi gick en promenad igår, men jag gick bara en bit, vill inte utmana ödet, men frisk luft blev det ändå och det var härligt. Nu är det bara jag, svärmor och raringen kvar sen vi vinkat av de sista gästerna. Vi tar det lugnt, njuter av solen och bara är tillsammans. Skönt! Och jag har heeeela långa veckan ledigt. Ibland är livet bara för lyxligt heart

Jag ställde mig på vågen i morse, och hade gått upp 2 kg, fast då hade jag inte "skött magen" vilket kan ha stor betydelse. Nå, jag är ändå nöjd med mig själv. Åt inga bullar, kakor eller godis men njöt av varje liten matbit som slank ner och unnade mig senapssill, fröknäcke med goda ostar, köttbullar, prinskorv och ... ja ni vet. Påskbordet. Det som gjorde det mesta av plusset på vågen tror jag är att jag åt mer kalorier än vad jag borde samt att jag åt frukt. Melon, vindruvor och päron, till ostarna. Och, tja... frukt är inget jag äter annars men samtidigt var det tusen gånger bättre att äta frukt nu, än flera kilo påskgodis. Så jag är nöjd över mig själv och även stolt.

God fortsättning på påsken mina vänner och jag hoppas att solen lyser även på er heartlaugh

Gillar

Kommentarer

 • 2 apr 2018 17:33
  Bella50

  Så gott att läsa om din fina påskhelg. 🐣👏👏

 • 2 apr 2018 20:55
  seglar67

  Låter som en riktigt härlig påskhelg som gett massa positiv energi. Grattis till att du kunde låta bli godiset!

 • 3 apr 2018 14:18

  Tack Bella50, LissaLo och Seglar67. Ja,nu känns det som om jag fått en rejäl dos positiv energi laugh Och de där kilona ramlar väl av med tiden tänker jag yes

Logga in för att skriva en kommentar.