icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
26 April 2018 22:07
7

Alkoholfritt rött vin?

Blev fundersam efter Bella50s inlägg där hon hade alkoholfritt öl till maten.

Är det någon som har provat alkoholfritt rött vin som smakar... ja rödvin, inte saft? Jag har provat för länge sedan men inte hittat något som funkar, det smakar blaskig saft. Jag tar tacksamt emot tips.

Kommentarer

 • 26 Apr 2018 23:06
  chicha

  Testade en hel del alkoholfria viner förra året. De har blivit bra mycket bättre, men det var framförallt de vita och även rosé. Kan inte minnas något gott rödvin, men jag kommer å andra sidan aldrig ihåg namn på viner😏

  Det är värt att testa!

 • 27 Apr 2018 00:17

  Mm jag känner att jag nog måste undersöka detta. Får testa mig fram helt enkelt laugh

 • 27 Apr 2018 06:36
  LUAL

  Jag får kolla med maken. Han är den som bestämmer på Systembolaget för vilka alkoholfria man ska ta in i sortimentet.

 • 27 Apr 2018 06:58
  LUAL

  Testa Domaine de la Prade. Jag fick till svar att det finns inte så många bra röda att få tag på men den här skulle visst vara en av de bättre.

 • 27 Apr 2018 08:35

  Tycker de flesta röda alkoholfria smakar svartvinbärssaft som surnat lite. cheeky
  Vita viner hade varit lättare, men röda verkar vara svårare att åstadkomma av någon anledning.

 • 27 Apr 2018 08:37
  Arrietty

  Har testat och gillar alkoholfritt vin, smakar inte som saft, men inte som alkohlvin heller... men är trevligt till till mat istället för vatten. Dessvärre har jag inga namn åt dig, det var väl något år sedan sist. Sedan jag slutade dricka alkohol för tolv år sedan har jag köpt kanske tre flaskor alkoholfritt, sedan har jag fått det på sådana här stora middagar, på middag hos vänner dricker jag vatten.

 • 27 Apr 2018 11:27

  Förmodligen är det väl något med själv jäsningsprocessen som sätter smak på det röda vinet och därmed är det egentligen alkoholen som är kryddan, vilket ju blir svårt att få tag på om man tar bort alkoholen...

  Men tack för tipset LUAL jag ska testa det. Blev imponerad av att jag ställer en sån här fråga och då berättar du att din man jobbar som inköpare på systembolaget. Alltså vilka resurser vi har här gänget!! surprise Undrar vad som döljer sig mer bakom våra användarnamn... Spännande heart

Logga in för att skriva en kommentar.