icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

Kerdass blogg

68,6 kg 58 kg 1277
12 januari 2017 07:36
4

1:a dagen!

Ja då är den här! Dagen som är början på resten av mitt liv! Hur patetiskt är inte det då? Men eftersom jag är en omåttligt positiv människa, på gränsen till korkad i just detta, så tar jag mig an uppgiften med all kraft och inspiration som jag har! Börjar min resa nedåt på 68,6 kilo! Hoppas att gå ner sisådär 10 av dem! Borde inte vara någon omöjlighet då jag inte bara är positiv utan oxå förbannat envis! Mitt problem är att när jag ser att det fungerar, ja jag går ner "var det inte svårare än så här?" kommer tankarna att jag gör det senare! Då när jag inte ska på kalas, träffa ungen och frossa på fiket eller någon annan skitbra anledning att hoppa över alla mina goda förutsättningar och äter men med dåligt samvete. Den här gången är annorlunda! Redan innan jag startat har jag med dom där gångerna i beräkningarna, jaja ta en fika med ungen men .................. det behöver inte betyda att du frossar en vecka utan återgå pronto till din matsedel! Och du behöver inte ta den största av bakelserna!!!

Jag önskar mig nu lycka till! Och jag önskar er andra det samma!

Mot smalare midja och mindre lår, (då kommer man i byxorna som hängt sen 1990-talet!)

/Kerstin smiley

Gillar

Kommentarer

 • 12 jan 2017 07:43
  Bella50

  Håller en 👍

 • 12 jan 2017 08:54
  Lovis

  Lycka till smiley

 • 12 jan 2017 15:37

  Mot smalare midja och shopping wink

  Lycka till!!!

 • 12 jan 2017 16:42
  FrkM

  Välkommen och lycka till!


  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.