icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

KattenWs blogg

100,5 kg 60 kg 956
14 mars 2019 19:55

Dag 11

Hellojsan!

Dag 11 snart gjord :) En shake kvar, men den tar jag efter städningen. Haft sjukt svårt att komma igång idag, är sjukt trött. Somnade i bastun igår, somnade när jag kom hem och sov 6 timmar, sen sov jag i natt/morse 8 timmar till. Vilade och sov någon timme nu på eftermiddagen också. Hade lätt kunnat lägga mig och sovit 10 till nu direkt, haha. 

Ska som sagt städa nu, gubben har inte känt sig kry denna veckan så tänkte få det undanstökat. Imorgon ska jag hjälpa mamma med bilen och datorn, gå på bågskytte, handla och äta som en häst, haha. Ska tigga mig till en massage också, övre delen av ryggen/axlarna/skuldrorna tycker inte om mig just nu. Ajje. 

Bara att tvinga sig igång, hejja mig! 

Dagens sämsta:

Trött, förbannat trött

Sovit för mycket

Hungrig och sugen

Måste städa

 

Dagens bästa:

Inte ätit utanför planen

Sovit mycket

Tagit det lugnt

Kattgos i massor

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.