icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Kör ketogen kost för att en gång för alla gå ner 10 kg (efter 3 graviditeter) och komma tillbaka till gammal form.
21 oktober 2016 12:48
3

Upp som en sol...ner som en....****

Jag begriper inte. Jag sköter kosten. Jag tränar men går inte ner i vikt!!

Morr! Imorse hade jag gått upp 4 hg?!

Why? Fattar inte.

Har avverkat ett till stenhårt pass med PT:n på lunchen. 

Ser verkligen fram emot kvällens festligheter...ska bara försöka hålla mig undan kolhydraterna....

 

Kommentarer

 • 21 okt 2016 15:15
  ulla165

  Du kanske har nått din idealvikt redan?

 • 21 okt 2016 23:26

  Jag stod stil 5 veckor förut, vet nu efter åt jag bygde muslkler som jag tappat på grund av bältrosen, och börjar få till bakas min gammla styrka, sen verkade det som kroppen fyttade på fettett, tycker jag ser tjokare ut nu, men kroppen har blivit mycket smalare, tappade en duppel haka som jag gömt i skägget. När jag skulle fixa till det stämde inte klipningen alla, förlorat en riktigt retfull dupelhaka när jag stod still i vikt, spårlöst bort. tänker inte leta efter den.

   

  Men vi är olika, ingen regarar lika, och var ireterad väldigt på vikten i 5 vrckor, men rät nöjd med vad som hände käns bättre i kroppen, och ryggen känns bättre. nu rasat 5 kg trots att jag fåt tagit det lungt med handen, och börja gå, gilar inte att gå utan hund eller bössa.

 • 23 okt 2016 10:33

  Tror att min idealvikt ligger runt 55 kg vilket är den vikt jag legat rätt stadigt på under mitt vuxna liv. Känner mig inte bekväm som jag är nu.

  Muskler väger mer och jag tröstar mig med den vetskapen😊

Logga in för att skriva en kommentar.