icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
30 november 2012 09:20
5

Att kunna nyttja alla instrument på sidan

Hej ni alla likar med viktproblem! Jag har precis blivit medlem och försöker lära mig alla knappar så jag kan ha hjälp av dessa. Jag har som mål att gå ner 22kilo på ett år.Nu har jag sagt det högt och inför er alla kanske blir det lättare att fixa då. Dessa kilon som kommit smygande på pga av inaktivitet o stillasittande efter många operationer och möjlig Chrons.

Kommentarer

 • 2 dec 2012 09:41
  Tack för peppningar o kommentarer från flera av er! Det känns bra och jag har kunnat skriva in i mat dagboken. Fantastiskt instrument som räknar ut allt vilket gör det lättare att verkligen hålla sig inom mitt eget kaloriintag. För mej är det också så inspirerande att se att flera här har lyckats med viktnedgång. Vänta om ett år kanske jag kan inspirera andra genom att även jag har lyckats nå mitt mål. Jag vill dock inte banta utan ändra mina vanor så jag kan hålla vikten nere när jag nått dit.
 • 30 nov 2012 12:06
  Lycka till, det fixar du!
 • 2 dec 2012 09:23
  gittan52
  Hej! Hur går det för dig?
 • 30 nov 2012 10:13
  Jag är också ny medlem. Nu kör vi!!!
 • 30 nov 2012 09:24
  Välkommen och lycka till med din viktresa!

Logga in för att skriva en kommentar.