icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
3 september 2016 18:53
2

Testcyklat + provrumsreflektioner

Jag började dagen med att cykla 18 km! Jag fick låna en cykel av familjen och testcyklade till jobbet. Det var bland det jobbigaste jag har gjort och jag får erkänna att jag gick i en av monsterbackarna och behövde vila två gånger.. Men jag gjorde det! Jag tror att om jag får upp vanan lite så kommer det gå att cykla på 45-50 minuter (1,5 mil). Nåja, det kommer ta några dagar innan jag kan cykla igen..Aj vad ont det gör överallt.

Vi var och shoppade lite också. Jag gör inte det så ofta, mest kanske för att ingenting någonstin blir snyggt på mig. Och det var så den här gången. Andra människor (smala) verkar bara gå in i provhytten och fundera över vilket plagg de är snyggast i. Jag går in i provhytten och försöker hitta ett plagg som inte ser helt sinnessjukt ut. Det är både deprimerande och lite förnedrande. Och faktiskt lite motiverande också. 

Kommentarer

 • 3 sep 2016 19:06

  Är du ovan och cycklar den stäckan bord du inte kunna gå nu, första vår träningen hade 1,5 km grus väg så förstpassen var jag rätt otränad, 2,5 mil då kändes efter vintern, bakdelen mjunar över vintern och insidan på låren.

  Kan bra säga bra jobbat, med lite träning fixar du nog sycklingen på den tiden, jag körd ju lite fusk 20 växlat på den tiden. Ha en skön kväll

   

   

 • 3 sep 2016 19:16
  gittan52

  Usch, jag vet hur illa jag har tyckt om att prova kläder tidigare! Men nu känns det iofs bättre även om jag väldigt sällan handlar kläder.

  Vad mycket frisk luft du kommer att få de gånger du kommer att cykla till jobbet! Du måste ju inte cykla fort. Och kanske kan du lyssan på musik eller en ljudbok under tiden, med volymen så pass högt så du hör, men så att du också hör trafiken.

Logga in för att skriva en kommentar.