icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
2 maj 2016 22:19

Summering av dag 1 och 2

Dag 1: Söndag, 1 maj

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så har jag börjat min väg ner mot 55 kilo. Gårdagen spenderades mestadels ute i naturen. Vi och några vänner tog med oss grill och mat och satt ute på en klippa mot Flaten större delen av dagen. Det blev förstås en promenad dit vilket var härligt. I matväg åt jag lammkorv utan bröd och grillat majs. Jag smakade lite av köttet som våra vänner hade med sig också. Ramlösa att dricka och allt som allt blev det riktigt lyxigt men bra mycket nyttigare än vad jag hade valt att äta tidigare. 

Väl på kvällen var det turnering hemma i ett spel jag spelar mycket. 9 hungriga killar kom hem och det blev mycket hämtmat, läsk och onyttigheter. Själv hade jag gjort en vegetarisk lasagne som jag tog en liten bit av, men i all uppståndelse så glömdes nästan maten bort. Också bra gjort sett till hur jag vanligtvis brukar äta dessa turneringsdagar. Inte en godisbit  blev det.

 

Dag 2: Måndag, 2 maj

På lunchen på jobbet gick jag och en kollega ner till vattnet och doppade fötterna. Vad lyxigt det känns att ha så nära till vattnet från jobbet. I ett möte åkte jag dit på ett glas Cola. Helt onödigt och väldigt synd. Gott var det inte heller. Men men, väl hemma avvärjde jag en tårtbit från resterna av bonusbarnets 6-årskalas i förrgår. Hon hade beställt våfflor till idag också. Värdelös mat och inte speciellt gott tycker jag, men barn och sambo åt med god aptit. Jag skippade grädden och sylten på mina och led inte det minsta, däremot sockrade jag dem lite. 

Till kvällen var det  gym på schemat men jag somnade vid nattningen och vaknade inte förrän nu. Sambon var nöjd och passade på att spela liteTV--spel och lät mig sova. Nåja, om kroppen var så trött var det förmodligen rätt att sova istället ändå. Vi får se om ett gympass kanske passar imorgon istället :). 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.