icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 augusti 2016 20:13

Jag slutar räkna dagar

Mest för att det blir så krångligt att hålla reda på vilken dag det är i ordningen när man inte skriver regelbundet. Vi har haft visning i helgen och efterfrågan på vår lägenhet verkar vara sådär. Tyvärr så har vi ju råkat köpa oss ett radhus så just nu är det stressigt och mycket ångest i familjen. Min sambo reagerar mest med att inte vilja äta. Jag är tvärt om! Det känns som att jag vill äta upp precis allt jag ser! Idag har jag bland annat tuggat i mig allas pajkanter efter middagen, och sedan dessutom en piggelin. Folköl har vi hemma också, men det blir nog inget av det. 

Jag har satt upp ett mål att ta mig ner till 69,9 innan årsskiftet. Just nu väger jag runt 78 skulle jag tro, så det kommer inte bli helt lätt.

Nåja, det blir promenader varje dag och jag ska börja med ordentlig träning när husköp och så vidare har löst sig. Just nu ligger jag mest i soffan med en filt. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.