icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
29 september 2016 08:17
4

Jag känner mig lite värdelös.

Att det ska vara så svårt? Jag står och stampar på samma vikt. Om och om igen pendlar jag ner lite, och sedan upp. Det har varit mycket nu, och vikten har bortprioriteras ganska ordentligt de senaste veckorna. Egentligen är det inte så konstigt att vågen visar vad den gör. Men jag blir ledsen och arg på mig själv att jag inte tar hand om mig bättre. Jag känner mig äcklig och ful. Jag är trött på att känna så!

Jag har resonerat ganska länge på det sättet att jag måste hitta en sund balans från början som jag kan hålla livet ut. Inga hysteriska bantkurer. Men jag får nog erkänna nu att jag tagit det allt för lugnt. 

Nu måste jag börja äta rätt på riktigt. Och framförallt måste jag träna! Livet rinner bort framför Netflix på kvällarna när jag istället skulle kunna göra det som jag mår mest bra av utav allt. Röra på mig och gå ner i vikt!

77,8 kg idag. Nu ska det bara neråt. 

Kommentarer

 • 29 september 2016 08:48
  Bella50

  När du bestämt dig...så bara gör du det.

  Mitt råd är att " inte krångla till det" så du upplever att du " bantar". Du gör bara nya bättre val i livet.

  pepp till dig 👍

 • 29 september 2016 13:36
  Troxii

  Det första jag vill råda dig är att jobba på ditt tankesätt, tänker du så negativt om dig själv för att du inte har uppfyllt dina krav på dig själv ger det en ond spiral det också - vilket kan leda till tröstäta, tröstdeppa i soffan etc. Lika mkt som du vill jobba på bättre kost så jobba på ditt tankesätt, tro mig, det gör enormt mkt och kommer bara ge dig positiva resultat! 

  Pepp, puss å kram! heart

 • 29 september 2016 16:10
  Bloody

  Peppkram! :)

 • 29 september 2016 17:01
  gittan52

  Jag skulle nog vända på uttrycket och säga börja träna och framför allt äta rätt.  wink

  Har du funderat på att mäta, väga och registrera det du äter?

  Nu när ni flyttat och, som du skriver, ” Nu finns ro och möjligheter till sund mat och motion. Det ska bli så skönt att komma igång ordentligt!”

  Men allt kanske inte måste göras på en gång? Hoppas ni kommer att trivas i ert hus och att du, på sikt, får till ett bra förhållningssätt både till mat, motion och framför allt till dig själv.

Logga in för att skriva en kommentar.