icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 maj 2016 21:20
1

Dag 9

Igårkväll kom vi tillbaka från landet. Jag vägde in mig på 80,6 kg imorse. Exakt samma vikt som innan resan. Det känns bra, för jag har ätit både ostar och glass, och druckit en del alkohol :). Samtidigt har jag förstås rört på mig väldigt mycket och ätit med måtta. Målet om att stå still i vikt lyckades alltså!

Idag bestämde jag att jag ska sätta ett träningsmål på 1400 kalorier i veckan. Jag behöver komma igång med träningen men också försöka hitta en rimlig balans i min träning som jag kan hålla under en längre tid, kanske hela livet. Målet på 1400 kalorier kanske är för lite eller kanske för mycket. Vi får se. 

Idag gick jag till och från jobbet och sedan en extrasväng på lunchen. Det blev en liten promenad till Flaten från bilen när vi grillade till middag också men det räknar jag inte med.

En bra start på träningsveckan blev det i alla fall, utan större uppoffringar!

470 / 1400 kalorier borttränade!

 

Kommentarer

  • 10 maj 2016 07:04
    våffla55

    Promenader är jättebra. Vardagsmotionen skall inte underskattas.

    heart 

Logga in för att skriva en kommentar.