icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
1 juli 2016 07:05
1

Dag 62 - Junis resultat

Resultatet för Juni blev - 1,1 kg. Det är inget att hurra för direkt men samtidigt så vet jag med mig att motivationen trytit lite sedan jag fick problem med höften i mitten av månaden. Faktum är att jag var nere och vände lägre än 77,2 som jag väger idag redan för några veckor sedan. Men men, utebliven träning, fusk och en hel dag av svullnade (vilket resulterat i ett betydligt större sug än vanligt dagarna därpå) till trots, så känner jag mig ändå förhållandevis nöjd med resultatet. Minus är mycket bättre än plus.

Sammanlagt ligger jag nu på exakt -4 kg sedan 1 maj. I snitt 2 kilo i månaden har jag gått ner. Nu ska jag försöka öka det ytterligare i månaden som kommer. Det blir semester och inte så bra rutiner men å andra sidan blir det mer rörelse naturligt.  

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 1 jul 2016 07:09
    Bella50

    Bra tänk och grattis till resultatet i juni.👏 

    Gör dina allra bästa val...mer kan du inte göra. Pepp 👍

Logga in för att skriva en kommentar.