icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
29 juni 2016 07:10
1

Dag 60

Till min stora förvåning väger jag precis som jag gjorde några dagar innan midsommar, trots det extrema överätandet. Å andra sidan har vågen mer eller mindre stått på samma sak i några veckor. Nu börjar min höft äntligen kännas lite bättre och jag har kunnat ta promenader i två dagar utan att det blivit värre. Det får bli en liten satsning nu framöver för att få igång viktminskningen igen.

En annan trevlig nyhet är att släktingar till mig lade märke till att jag gått ned lite när jag träffade dem i helgen. Mycket trevligt att det syns så pass mycket. Känner mig motiverad att fortsätta :). 

Gillar

Kommentarer

  • 29 jun 2016 07:17
    Bella50

    Fin feedback du fick. Grattis 👍

Logga in för att skriva en kommentar.