icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
26 juni 2016 09:52
3

Dag 57

Midsommar har passerat och det har varit riktigt underbart. Jag, min bror och min pappa har haft en utmaning där vi inte skulle äta godis, snacks eller fikabröd från påsk till midsommar. Pappa misslyckades ganska fort och min bror hävdade att man fick göra undantag om det krävdes för artigheten vilket förstås också måste anses som fusk. Jag själv har klarat det och igår var min första dag när fick äta godsaker igen. Jag var lite skeptisk till en början men förstås sugen på allt jag längtar efter och avstått från. 

Två frukostar, 4 bitar kardemummakaka, en stor lunch, gräddtårta, småkakor, fanta, massor av bearnaisesås och potatisgratäng samt chips med dipp och smågodis senare så kan jag konstatera två saker. Det första är att jag fortfarande inte har någon hejd när jag väl släpper på kontrollen. Jag äter fast det inte är gott och fast jag mår illa. Det andra är att det inte är värt det. Jag fortsätter från och med idag samma koncept  som tidigare, inget snacks, inget godis, inga bakverk. Jag mår bäst så helt enkelt.

 

Kommentarer

 • 26 jun 2016 11:50
  gasten
  Konstigt att du var så sugen när du varit ifrån det så länge. Pepp och lycka till med konceptet!
 • 26 jun 2016 12:29
  våffla55

  Vet hur det känns ! Visst är det knäppt !!!!

  Nu kör vi smileyyes

 • 26 jun 2016 21:56

  Jag hade ett väldigt socker sug förr, men började med mulbärstabletter åt dem ett par månader, tyckte inte dom hjälpte sen beställde min fru tabletter då var det rea på dom så hon köpte en sats till åt mig så jag åt, 6-7 månar då började jag komma på att mitt sug upphört, har ätit dom några år nu, blev utan för jag hade inte så bråttom att beställa då kom suget tillbaks, mådde inte allas lika bra så äter dom igen. Det suget jag har i dag är en blodig biff, rökt fårfiol, för att inte tala om rökt renhjärta är kött oman, mår dåligt av för mycket kött minna leder, men svårt avstå i alla fall. Ha det Gott

   

Logga in för att skriva en kommentar.