icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
15 juni 2016 16:36
2

Dag 46

Åh, denna eviga glass! Jag äter nog glass i snitt 5 av 7 dagar som det ser ut nu. Inte mycket, och bara isglass men ändå. Det är ett under att vågen står på 77,5 kilo med tanke på att jag fortfarande har kvar sockersuget och småfuskar precis hela tiden! Min höft gör fortfarande ont och det finns inga tecken på förbättring så träningen går inte så bra just nu heller. Målet med 74,9 kilo till 1 juli känns långt bort, men jag får väl vara glad att vågen går långsamt nedåt i stället för tvärtom som det har varit merparten av mitt liv.

Vågen stod på 78,3 kilo den 1 juni och står nu på 77,5 kilo vilket innebär en viktminskning på -0,8 kilo sedan månadsskiftet.

Gillar

Kommentarer

  • 15 jun 2016 16:39

    Lite ner är bättre än inget, tycker jag iaf. Hoppas höften blir bättre snart! Pepp!

  • 15 jun 2016 20:47

    -0,8 kg det är ju nästan ett helt kilo, det är ju kanonbra. Prova med att äta glass varannandag nästa vecka 3-4/7 då kanske det blir ett helt kilo, Jag håller tummarna

Logga in för att skriva en kommentar.