icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
12 juni 2016 10:59

Dag 43

Imorgon går vi mot en ny vecka och jag har fortfarande inte tränat någonting. Det påverkar mig negativt, jag blir rastlös och otålig. Men så länge det gör ont när jag går tänker jag att det inte är en sån bra idé att träna. Vikten visar 78,0 idag vilket är helt acceptabelt med ännu en helg av lite mer lössläppta tyglar. 

Igår köpte jag en klänning. Den sitter åt lite, lite för mycket men kommer bli en fin sommarklänning om jag fortsätter några kilo neråt allt eftersom. Det är lite peppande att tänka att jag snart kan passa riktigt perfekt i den. 

Imorgon börjar en ny vecka och jag ska försöka att komma igång med lite försiktig träning i alla fall. Korta promenader är bättre än ingenting och en halvtimme varje dag blir mycket i längden :). 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.