icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 June 2016 10:22
2

Dag 40

Vikten är tillbaka på 78,3 efter helgens snedsteg. I måndags kände jag mig jättemotiverad till en ny veckas träning. Igår fick jag dock väldigt ont i höften (höften?! Är inte det ett pensionärsproblem? Tydligen inte). Så jag tog en vilodag. Idag är det inte bättre. Jag haltar till och med lite. Och badminton som var inbokat och allt :/. Jag vet inte om jag ska köra lite försiktigt ikväll eller pausa träningen tills det känns bättre. 

Kommentarer

  • 9 Jun 2016 10:27
    viljans

    Hoppas det släpper! Se till att äta bra så hinner det inte göra nåt om du måste pausa motionen! Pepp👍👍

  • 9 Jun 2016 12:02

    Alla kan få ont i höften, särskilt om man idrottar. Det finns massor av muskler i regionen som kan värka där, det kan vara allt från träningsvärk till inflammation eller överansträngning. Hoppas det går över fort hur som helst! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.