icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
15 december 2013 20:58
3

Dag 4 - Andra fastedagen

Den här andra fastedagen har gått sådär, precis som den första. Jag trivs faktiskt inte så bra med det. Det går bra större delen av dagen, men så fort jag äter minsta lilla så är det extrema suget och hungern igång, och eftersom jag inte får äta mig mätt på mat så blir det en stor, stor ansträngning. Visst kan det vara bra att äta mindre kalorier vissa dagar för att kompensera för dagar som man vet kommer innehålla överträdelser, men det är ju inte 5:2. Jag ska fundera lite på hur jag vill ha det. Oavsett så har det nu gått fyra dagar sedan jag började med kaloriunderskott och registrerade mig här. Det är fantastiskt vad tiden har gått fort.

Kommentarer

 • 15 dec 2013 21:10
  Pepp på dig med! Du klarar det här!!! :D
 • 15 dec 2013 22:06
  lflickan
  Alla passar inte för 5:2 så pressa dig inte för mycket om du inte känner att det funkar alls. Prova dig fram och se vad som funkar bäst för dig.
 • 15 dec 2013 22:32
  Har du druckit extra mycket? Vatten mest men även te och kaffe.

Logga in för att skriva en kommentar.