icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 juni 2016 18:35

Dag 36

Vi är uppe på landet. Jag har inte klarat mitt träningsmål för veckan men det känns okej ändå. Jag har märkt att allt blir så mycket lättare för mig om jag planerar istället för att tänka att jag ska göra det "någon gång" eller äta "typ rätt". Har jag inte en motiverad inställning från början kan vad som helst hända. Jag har inte ätit snacks eller godis i alla fall, men lite mer mat än vanligt och mindre träning de senaste dagarna. Det kommer nog synas på vågen på tisdag.

En annan sak som jag tänkt på är att jag ofta gör fel val när det är hämtmat eller en sväng in på Max som står på menyn. Eftersom jag i mångt och mycket äter samma saker som tidigare (utom godis, kakor, chips etc) och istället försöker äta mindre, blir det svårare för mig när vi handlar snabbmat. Därför har jag bestämt att det är en halv pizza alternativt en sallad som gäller vid sådana tillfällen. Då har jag något att förhålla mig till i alla fall. Hamburgerkedjor innebär sallad med andra ord.

Imorgon börjar en ny vecka och jag är motiverad och peppad att träna. 2000 kalorier som träningsmål kvarstår och jag ska också äta i måttliga mängder. Mot 75:an!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.