icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
15 augusti 2016 11:21

Dag 1

Nåja, lyckan är kort. Jag har haft fyra veckors semester. Det syns på vågen, men inte så mycket som jag hade trott. Jag har knappt rört mig och det har blivit mycket skräpmat och alkohol. Det är fortfarande en del orosmoln i livet men jag ska inte låta det förstöra för mig. Höften är i princip bra, och jag känner en längtan efter att börja springa igen. Vi får väl se vad hösten för med sig. Jag vågar inte anstränga höften riktigt än. Men promenader får det lov att bli! 

Dag 1: 78,7 kilo

Motionskalorier: 318 kcal

Övrigt: Bra lunch! Måste börja med att inte ta mer mat när jag är hemma. Jag har svårt att stoppa. Det blev en kopp varm choklad på jobbet också, den hade jag kunnat skippa. 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.